10 Φεβ 2018

Το γκολ, η καλύτερη επίδοση και το αρνητικό στατιστικό στο πρώτο ημίχρονο

Δύο καλά στατιστικά και ένα κακό είχε για τη Γιουβέντους το χθεσινό ματς στο Αρτέμιο Φράνκι.

Οι μπιανκονέρι πέρασαν από τη Φλωρεντία με 2-0 και συνεχίζουν την πορεία τους στη μάχη του τίτλου, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο οποίος κέρδισε και εκτέλεσε το φάουλ του 0-1. Είναι το πρώτο γκολ του Ιταλού άσου με φάουλ ως μπιανκονέρο -και το έβαλε στην πρώην ομάδα του- αλλά το 4ο φετινό της Γιούβε στη Serie A, επίδοση καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Είχαν προηγηθεί, βλέπετε, αυτά του Πάουλο Ντιμπάλα κόντρα σε Σασουόλο και Σπαλ, όπως κι αυτό του Μίραλεμ Πιάνιτς με την Μπολόνια, για να έρθει τώρα αυτό του Μπερναρντέσκι, ο οποίος έχει πολύ καλούς αριθμούς αφού σε μόλις 6 συμμετοχές ως βασικός έχει 4 γκολ. Γκολ που είναι και καθοριστικά μάλιστα, αφού με Αταλάντα και Σπαλ άνοιξε το σκορ, με την Κάλιαρι έδωσε τη νίκη και χθες έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.

Από εκεί και πέρα, το αρνητικό στατιστικό της χθεσινής βραδιάς ήταν το μόλις ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, αυτό του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο 6’. Η τελευταία φορά που η Γιουβέντους είχε μόνο ένα σουτ σε ένα ημίχρονο ήταν τον Αύγουστο του 2015, στην ήττα από την Ρόμα με 2-1 στο Ολίμπικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου