7 Φεβ 2018

Μία «μεταγραφή», ένα «όχι» και δύο πωλήσεις

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, πριν λίγες ημέρες, για τη Γιουβέντους με μία «μεταγραφή», ένα «όχι» και δύο πωλήσεις.

Ο Μπέπε Μαρότα το είχε πει από τον... Δεκέμβριο ότι οι μπιανκονέρι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και αποδείχθηκε ότι έλεγε την αλήθεια. Για να είμαστε τυπικοί, βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι η Γιούβε απέκτησε τον 18χρονο Ολλανδό επιθετικό μέσο Λεάντρο Φερνάντες, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν, αλλά θα πάει κατευθείαν στην Primavera.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του βορειοκορεάτη Χαν εγκαταλείφθηκε αφού δεν προέκυψε συμφωνία ούτε στη νέα συνάντηση που έγινε με την Κάλιαρι, στην οποία πάντως παραχωρείται, κατά πάσα πιθανότητα με πώληση και οψιόν επαναγοράς του, ο μέσος Φαμπρίτσιο Καλιγκάρα από την Primavera των μπιανκονέρι.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η πώληση του Ισπανού δεξιού μπακ Πολ Λιρόλα στη Σασουόλο, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια ως δανεικός, με τη Γιουβέντους να διατηρεί οψιόν επαναγοράς του, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα ποσά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου