10 Φεβ 2018

Η τραγική ιστορία του γιου, γράφτηκε με τον επίλογο της μητέρας

Πένθος επικρατεί από χθες σε μια οικογένεια που συγκλόνισε τη Γιουβέντους και όχι μόνο πριν 11 χρόνια.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2006 οι μπιανκονέρι και γενικά ο κόσμος, όχι απλά ο ποδοσφαιρικός, σοκάρονταν από την είδηση του πνιγμού δύο παιδιών από τις ακαδημίες, των Ρικάρντο Νέρι και Αλέσιο Φεραμόσκα, στην τεχνητή λίμνη έξω από το προπονητικό κέντρο του Βινόβο.

Η μητέρα του Αλέσιο, η Αντζελα Φεραμόσκα, ήταν μπροστάρης σε πολλές πρωτοβουλίες όλα αυτά τα χρόνια στη μνήμη των δύο πιτσιρικάδων και είχε στηρίξει διάφορες πρωτοβουλίες της Γιουβέντους για το θέμα, μην μπορώντας -όπως είναι φυσικό- να ξεπεράσει ποτέ τον πρόωρο χαμό του γιου της.

Από χθες, δυστυχώς, η Αντζελα δεν είναι ανάμεσα μας αφού έφυγε από τη ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη με την αρρώστια που την ταλαιπωρούσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της αλλά και αυτή της Γιούβε, με τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, Τορινέζος και προϊόν των ακαδημιών κι αυτός, να στέλνει πρώτος -ούτως ή άλλως στο θέμα Ρίκι και Αλέσιο έχει δείξει μεγάλη ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια- τα συλλυπητήρια του, μέσω του εξής μηνύματος.

Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη επίσκεψη της μητέρας του Αλέσιο, όταν ήταν στις ακαδημίες της Γιουβέντους


«Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Φεραμόσκα. Αντζελα, τώρα μπορείς να αγκαλιάσεις ξανά τον Αλέσιο σου! R.I.P.

Οικογένεια Μαρκίζιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου