10 Φεβ 2018

Μπερναρντέσκι: Αυτός είναι ο λόγος που πανηγύρισα το γκολ

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι πέρασε με επιτυχία το χθεσινό τεστ χαρακτήρα, εξηγώντας και τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ.

Οι τελευταίες μέρες μόνο εύκολες δεν ήταν για τον διεθνή Ιταλό άσο με όσα διάβαζε στα social media από τους οπαδούς της Φιορεντίνα, οι οποίοι χθες τον αποδοκίμαζαν έντονα σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Ολα αυτά, τελικά, έλαβαν τέλος στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μπερναρντέσκι με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1, το οποίο πανηγύρισε έξαλλα.

«Είναι ένα σημαντικό γκολ, μια σημαντική νίκη. Σε ό,τι αφορά τον πανηγυρισμό, νομίζω πως κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να σέβεται τους οπαδούς της ομάδας του και να πανηγυρίζει τα γκολ που βάζει. Αυτό είναι όλο», είπε ο Φεντερίκο μετά το ματς και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ και πάντα θα ευχαριστώ την Φιορεντίνα για όσα μου έμαθε, για το πώς με μεγάλωσε ως άνθρωπο και ποδοσφαιριστή, αλλά έκανα μια επαγγελματική επιλογή και προχωράω κανονικά».

Οσο για την εκτέλεση του φάουλ, όπου φάνηκε και κάτι να του λέει ο Μίραλεμ Πιάνιτς, είπε: «Είδαμε ότι ο Σπορτιέλο δεν είχε την καλύτερη θέση και ο Μίραλεμ μου είπε να το εκτελέσω εγώ και να το στείλω στη γωνία του Σπορτιέλο γιατί δεν είχε καλή θέση. Εκεί πήγε η μπάλα. Το φάουλ είναι θέμα συγκέντρωσης, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν θα το εκτελέσεις ποτέ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου