23 Φεβ 2018

Ο άνθρωπος που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση με τον Αλεξ Σάντρο

Στην επιστροφή του Αλεξ Σάντρο στις καλές εμφανίσεις χάρη στον «ψυχολόγο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι», στέκεται η Gazzetta dello Sport.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Τορίνο με το γκολ που έκανε τη διαφορά, ενώ είχε σκοράρει κόντρα στη γκρανάτα και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Συνολικά ο Αλεξ Σάντρο έχει τρία γκολ και τρεις ασίστ ως τώρα αλλά το σημαντικό δεν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι ότι δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του.

Στα τελευταία παιχνίδια, σε αυτό με την Τορίνο έπαιξε και σαν εξτρέμ μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ είναι βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, με την Gazzetta dello Sport να γράφει ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε μια συζήτηση που είχε με τον Αλέγκρι πριν λίγο καιρό.


Η εφημερίδα αναφέρεται στις άριστες σχέσεις ανάμεσα στους δύο και αναφέρει ότι το μήνυμα που πέρασε ο προπονητής στον Αλεξ ήταν το εξής: «Δεν είσαι αυτός που βλέπουμε, αυτός που βλέπουμε στο γήπεδο δεν είναι ο Αλεξ Σάντρο. Μπορείς να δώσεις περισσότερα στη Γιουβέντους, να σκέφτεσαι μόνο το πώς θα προπονηθείς καλά και να μείνεις ήρεμος. Σύντομα θα επιστρέψεις στο επίπεδο σου, στο μυαλό σου είναι όλα».

Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Αλεξ Σάντρο ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θέλει να ακούσει τίποτα για ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γιούβε ή για μεταγραφή, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι από εδώ και πέρα να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Κι από εκεί και πέρα, θα φανεί το καλοκαίρι αν θα ανανεώσει ή θα πουληθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου