27 Φεβ 2018

Αλέγκρι: Πώς ζείτε όλο αυτό το κλίμα; Ο καθένας θα ήταν καλύτερο αν το βούλωνε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε να το βουλώσουν όσοι κατηγορούν πάντα για κάτι τη Γιουβέντους, με αφορμή την 11άδα της Αταλάντα σε ματς που δεν έγινε.

Το αναφέραμε χθες ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουν σκάνδαλα υπέρ της Γιούβε κάποιοι, ακόμη κι όταν δεν αγωνίζεται. Το πρόβλημα τους αυτή τη φορά ήταν η 11άδα της Αταλάντα στον αγώνα που τελικά δεν έγινε, με τους δημοσιογράφους να μην παραλείπουν να το επισημάνουν αυτό στον Αλέγκρι, στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς κυπέλλου με τους μπεργκαμάσκι.

«Θα σας κάνω μια ερώτηση που μου έχουν κάνει οι οπαδοί αυτές τις ημέρες: Γιουβέντους-Σασουόλο 7-0, η Σασουόλο δεν χτύπησε το ματς. Κάλιαρι-Νάπολι 0-5, σπουδαία Νάπολι. Μετά έχουμε τα όσα ειπώθηκαν για την 11άδα της Αταλάντα την Κυριακή... Τι γίνεται, οι αντίπαλοι δεν χτυπάνε τα ματς μόνο όταν αντίπαλος είναι η Γιουβέντους; Πώς ζείτε όλο αυτό το κλίμα;», ήταν η ερώτηση προς τον προπονητή των μπιανκονέρι, ο οποίος έδωσε την εξής απάντηση.


«Ας πούμε ότι αποτελεί μέρος του κόσμου του ποδοσφαίρου, όπου ο καθένας λέει τα δικά του, όπου ο καθένας θα ήταν καλύτερο αν το βούλωνε. Είναι πολλοί όμως, οπότε πρέπει να τους ακούμε. Μου έχουν διδάξει να ακούω πάντα τους πάντες και μετά να βγάζω συμπεράσματα. Εμείς πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να προχωρήσουμε. Νομίζω πως το να παίξεις κόντρα στη Νάπολι είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο, το να παίξεις κόντρα στη Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο, από εκεί και πέρα, προφανώς, ένα ματς μπορεί να πάει έτσι ή αλλιώς. Ολη αυτή η πολεμική, πάντως, πήγε στα σκουπίδια, αφού την Κυριακή δεν παίξαμε καν. Ετσι λύσαμε και όλα τα προβλήματα τους...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου