27 Φεβ 2018

Το προσύμφωνο του Εμρέ Τσαν και η μεταγραφή που θεωρείται κλεισμένη αλλά δεν είναι έτσι…

Ο Εμρέ Τσαν θα μπει στη λίστα των παικτών που ακούγονταν συνεχώς για τη Γιουβέντους αλλά δεν υπέγραψαν ποτέ σε αυτή; Θα το ξέρουμε σε μια εβδομάδα.

Οταν επί μήνες διαβάζεις τα ίδια πράγματα για ένα θέμα, όπως για παράδειγμα για ένα μεταγραφικό στόχο, τότε δύο ενδεχόμενα υπάρχουν: Ή δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη και ο δημοσιογράφος δεν έχει κάτι άλλο να γράψει και κάνει αναμάσημα ή το θέμα δεν πάει καλά αλλά δεν μπορούν ή δεν θέλουν, για διάφορους λόγους, να σου το γράψουν.

Για τον Τσαν, τώρα, διαβάζουμε εδώ και μήνες ότι έχει συμφωνήσει με τη Γιούβε και από το καλοκαίρι θα είναι μπιανκονέρο. Ολο αυτό το διάστημα, βέβαια, δεν διαβάζαμε μόνο αυτό, αλλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες σε Αγγλία και Γερμανία, ρεπορτάζ που προκαλούν μια λογική απορία: Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα να ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που έχει κλείσει σε άλλη;

Η απάντηση είναι απλή: Ο ποδοσφαιριστής προφανώς δεν έχει κλείσει. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Τσαν, αφού η Gazzetta dello Sport σήμερα γράφει ότι ναι μεν η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει κρατήσει τον λόγο της και δεν έχει ανανεώσει με την Λίβερπουλ ή δεν έχει υπογράψει κάπου αλλού, αλλά δεν έχει υπογράψει ούτε στη Γιούβε.


Και γι' αυτό, αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, δόθηκε προθεσμία μιας εβδομάδας στον διεθνή Γερμανό μέσο ώστε να υπογράψει το προσύμφωνο του και ουσιαστικά να κλείσει το θέμα άμεσα.

Και όταν διαβάζεις για προθεσμίες, για πιέσεις άλλων ομάδων και όλα τα σχετικά, λογικό είναι να σκέφτεσαι όλα τα ενδεχόμενα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου