22 Φεβ 2018

Σε ποια ιταλική ομάδα είπε «όχι» ο Φλορέντσι και γιατί είναι ψηλά στη λίστα της Γιούβε

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι έχει ήδη απαντήσει αρνητικά σε πρόταση ιταλικής ομάδας, με τη Γιουβέντους να παίρνει τις πληροφορίες της.

Το όνομα του διεθνή άσου της Ρόμα ήρθε στην επικαιρότητα για τη Γιούβε τα τελευταία 24ωρα και η Tuttosport δίνει συνέχεια στο θέμα. Σε σημερινό της ρεπορτάζ, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι πριν λίγο καιρό ο Φλορέντσι δέχθηκε μια πρόταση της Μίλαν, η οποία του πρόσφερε ετησίως περισσότερα από τα 2 εκατ. ευρώ συν κάτι ψιλά που παίρνει στη Ρόμα, αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική.

Η Tuttosport γράφει ότι η Γιουβέντους δεν έχει προχωρήσει σε κάποια πρόταση αλλά μαζεύει συνεχώς πληροφορίες για το θέμα, με κάποιες φωνές στη Ρώμη να αναφέρουν ότι ο Φλορέντσι, στα 26 του χρόνια, δεν είναι αρνητικός -όπως ήταν οι Τότι και Ντε Ρόσι, για παράδειγμα- στο να φύγει από την αγαπημένη του ομάδα, αν διαπιστώσει ότι μπορεί να κάνει βήμα στην καριέρα του.


Η Γιούβε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Φλορέντσι λόγω της ικανότητας του να αγωνιστεί τόσο ως χαφ όσο και ως δεξί μπακ ή εξτρέμ, ενώ ως θετικό λογίζεται το γεγονός ότι ο διεθνής τζαλορόσο έχει άριστες σχέσεις με τους διεθνείς των μπιανκονέρι και ειδικά με τους Ιταλούς της παλιάς φρουράς...


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς με τέτοιες μεταγραφές δεν εχεις στόχο το τσλ χρειαζόμαστε μεταγραφή από το πάνω ράφι
    Γιατι η αφανής Μάντσεστερ γιουναιτεντ στην Ευρώπη να χτυπάει σαντσεζ και εγώ φλορεντσι ένα από τα πολλά παραδείγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή