20 Φεβ 2018

Ντάγκλας Κόστα: Επρεπε να παίξω για να μην νικήσω...

Ο Ντάγκλας Κόστα παραδέχθηκε ότι το 2009 αγωνίστηκε σε ματς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος που ήταν ουσιαστικά... στημένο.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Γιουβέντους μίλησε στο κανάλι Pilhado του Youtube και δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει τι είχε γίνει στη Βραζιλία το 2009, σε ένα ματς της Γκρέμιο -στην οποία αγωνιζόταν τότε ο ίδιος- με την Φλαμένγκο.

«Στο ημίχρονο ήμασταν στο 1-1 με την Φλαμένγκο και στην ανάπαυλα μας ήρθε η είδηση ότι ο ιστορικός αντίπαλος, η Ιντερνασιονάλ, ήταν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Κάναμε αλλαγές στο ημίχρονο και εγώ στο δεύτερο ημίχρονο ντρίμπλαρα από την μία πλευρά του γηπέδου ως την άλλη, αλλά πάντα μακριά από την εστία. Επρεπε να παίξω για να μην νικήσω... Στο τέλος η Φλαμένγκο μας νίκησε με 2-1 τελικά», είπε ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος ρωτήθηκε αν τελικά ήταν στημένο το δικό τους ματς και απάντησε...


«Είναι φυσιολογικό οι διοικούντες να κατέβουν στα αποδυτήρια, ειδικά πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Μας είπαν ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε και ότι η ευθύνη θα ήταν δική μας. Οτι αν νικούσαμε ο κόσμος θα έμπαινε στην πίστα του αεροδρομίου και δεν θα μπορούσαμε να πετάξουμε για να γυρίσουμε στην πόλη μας. Οτι οι οπαδοί της Γκρέμιο εύκολα θα μας σκότωναν επειδή θα είχαμε ουσιαστικά δώσει τον τίτλο στον αντίπαλο μας, την Ιντερνασιονάλ. Με λίγα λόγια, αν νικούσαμε την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου