20 Φεβ 2018

Μήπως ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να μας θυμίσει πως φοράει το «10»;

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επέστρεψε στη δράση και από εδώ και πέρα είναι αυτός που θα πρέπει να κάνει τη διαφορά.

Οταν ο Αργεντίνος τραυματιζόταν στο ματς με την Κάλιαρι και γινόταν γνωστό ότι θα λείψει για 30-40 μέρες, στο Τορίνο δεν πανικοβλήθηκαν. Αντιθέτως, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο ρόστερ της ομάδας γενικά και στον Μπερναρντέσκι ειδικά, αφού θα είχε τον χώρο και τον χρόνο -όπως έγραφε και το forzajuve.gr τότε- για να το πάρει πάνω του.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος έκανε τελικά αυτό που έπρεπε, αφού αποδείχθηκε καθοριστικός με γκολ και ασίστ, ή και με κερδισμένο πέναλτι όπως στο ματς με την Τότεναμ, βοηθώντας τη Γιουβέντους να παραμείνει μέσα σε όλους τους στόχους της. Τώρα, όπως ήρθαν τα πράγματα, οι ρόλοι αντιστρέφονται.


Ο Μπερναρντέσκι είναι εκτός με τραυματισμό αλλά ο Ντιμπάλα επέστρεψε μπαίνοντας ως αλλαγή κόντρα στην Τορίνο και τώρα θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Στόχος του Αργεντίνου και των συνεργατών του Αλέγκρι είναι ο Πάουλο να είναι στο 100% για τη ρεβάνς με την Τότεναμ, ματς για το οποίο υπάρχουν ήδη πολλές απαιτήσεις από τον Αργεντίνο.

Σε μια περίοδο που η Γιουβέντους είναι μέσα σε όλους τους στόχους αλλά πρέπει να δώσει μάχες για να τους πετύχει, σε μια περίοδο παράλληλα που κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το μέλλον του Ντιμπάλα (βλέπε ιστορία με βίλα κλπ), ο Αργεντίνος πρέπει να βγει μπροστά και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει το Νο 10 της Γιούβε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου