23 Φεβ 2018

Πάνε να δημιουργήσουν εσωτερικό θέμα στη Γιούβε χρησιμοποιώντας τον Μπουφόν

Το Dagospia επιστρέφει για να φέρει τον πανικό στο εσωτερικό της Γιουβέντους, αυτή τη φορά λόγω του Τζίτζι Μπουφόν.

Εχουμε αναφέρει κι άλλες φορές ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα όποτε αναφέρεται στους μπιανκονέρι βλέπει μόνο... τραγωδίες μπροστά μας. Πέρυσι έγραφε ότι ο Αντρέα Ανιέλι θα φύγει από πρόεδρος, μετά έγραψε ότι ετοιμάζεται να πουλήσει γενικά η οικογένεια τις μετοχές της, μετά -τη φετινή σεζόν- έγραψε ότι στα αποδυτήρια έγινε χαμός ανάμεσα σε παλιούς και νέους, για να δώσει τώρα συνέχεια με τον Μπουφόν.

Οπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το Dagospia, το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του αρχηγού έχει κάνει άνω-κάτω τη Γιούβε... Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι πηγές κοντά στον Μπέπε Μαρότα ισχυρίζονται ότι ο Αντρέα Ανιέλι επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του Μπουφόν για ακόμη ένα χρόνο, αρκεί να πέσει αρκετά από τα 4,5 εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως.


Ο Τζίτζι, συνεχίζει το ρεπορτάζ, έχει γίνει έξαλλος από αυτό και δεν συμφωνεί, ενώ την ίδια ώρα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να βάζει βασικό τον Βόιτσεκ Σέζνι και δεν συμφωνεί με την ανανέωση του αρχηγού.

Με λίγα λόγια, το Dagospia γράφει ότι ο Ανιέλι θέλει να γλιτώσει λεφτά από τον Μπουφόν, ότι ο Μπουφόν είναι έξαλλος γιατί δεν θέλει να χάσει λεφτά και ο Αλέγκρι είναι εκνευρισμένος επειδή δεν θέλει τον Μπουφόν. Είναι ωραίοι τύποι στο Dagospia...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου