24 Φεβ 2018

Το πιο άσχημο σενάριο για τον Μπερναρντέσκι είναι στο τραπέζι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραχώρησε τη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αταλάντα και δεν είχε ευχάριστα νέα για τον Μπερναρντέσκι.

Για τον διεθνή Ιταλό άσο είναι πιθανό και το ενδεχόμενο της επέμβασης, ό,τι χειρότερο αυτή την στιγμή, όπως είπε ο προπονητής. Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι.

Για τον Μπερναρντέσκι: «Σε 20 μέρες θα επανεξεταστεί και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Αν η θεραπεία έχει φέρει αποτελέσματα, καλώς. Αλλιώς θα πρέπει δυστυχώς να κάνει επέμβαση».

Για τους άλλους τραυματίες: «Ο Κουαδράδο αργεί ακόμη να επιστρέψει, ο Ντε Σίλιο έχει έν πρόβλημα και θα επανεξεταστεί την προσεχή εβδομάδα. Ολοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, πλην του Ιγκουαΐν, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες και δύσκολα θα παίξει αύριο».

Για το γεγονός ότι θα παίξει φορ ο Ντιμπάλα: «Χθες τον δοκίμασα σαν φορ, σε αυτό το ματς ο φορ μπορεί να γυρίσει και πιο πίσω και ο Πάουλο μπορεί να το κάνει αυτό. Πρέπει να υπολογίσω κάποια πράγματα όμως γιατί επέστρεψε από απουσία 40 ημερών και έχουμε τέσσερα σημαντικά ματς σε δύο εβδομάδες, δεν γίνεται να παίξει 90 λεπτά και στα τέσσερα ο Ντιμπάλα. Πρέπει να διαχειριστώ σωστά τους πάντες και ειδικά τον Πάουλο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς».


Για το ποιοι θα παίξουν στο κέντρο: «Επιστρέφει ο Ματουιντί και θα παίξει, όπως και ο Πιάνιτς. Από εκεί και πέρα θα δούμε ποιος εκ των Στουράρο, Μπεντανκούρ ή Μαρκίζιο θα είναι ο άλλος».

Για τον Μπεντανκούρ: «Εχει το μέλλον δικό του, τα έχει πάει πολύ καλά ως τώρα, με εξέπληξε με το πόσο σωστά προσαρμόστηκε. Ας μην ξεχνάμε, από εκεί και πέρα, ότι είναι ένας πιτσιρικάς που δεν έχει κάνει διακοπές δύο χρόνια τώρα, παίζει συνεχώς επί δύο χρόνια. Εχει σπουδαία ποιότητα και θα γίνει σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Γιουβέντους».

Για το αν θέλει να απαντήσει στη σύζυγο του Μαρκίζιο και αν μίλησε μαζί του: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με αφορά το θέμα και δεν μίλησα με τον Κλαούντιο γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να μιλήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου