14 Φεβ 2018

Μπουφόν: Στις ομάδες μου ήμουν πάντα ένα δυνατό σημείο και δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω βάρος

Ο Τζίτζι Μπουφόν είπε ότι δεν θέλει να γίνει βάρος για τη Γιουβέντους και αναφέρθηκε στα γεγονότα του 2006.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί βράδυ Πέμπτης και δόθηκαν ήδη κάποια αποσπάσματα στη δημοσιότητα. Σε ένα από αυτά, όπως είναι λογικό, ο Μπουφόν αναφέρεται στο αν θα συνεχίσει ή όχι και την επόμενη σεζόν.

«Δεν μπορώ να δημιουργήσω ψεύτικες προσδοκίες ή να πω ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι με τον πρόεδρο έχουμε συμφωνήσει να τα πούμε πριν το τέλος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να συναντηθώ μαζί του. Εκεί θα δούμε πώς έχει η κατάσταση και θα πάρουμε μια οριστική απόφαση. Ενας ποδοσφαιριστής δεν θα σταματούσε ποτέ να παίζει... Από εκεί και πέρα, στις ομάδες μου ήμουν πάντα ένα δυνατό σημείο και δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω βάρος», λέει ο Τζίτζι, στον οποίο έγινε ερώτηση και για τα γεγονότα του 2006, με το Calciopoli και τις κατηγορίες προς τον ίδιο για στοιχηματισμό.

«Με πείραξε. Οχι πολύ, αλλά πάρα πολύ. Γιατί όχι για μία αλλά για δύο φορές μου επιτέθηκαν για ένα θέμα που για μένα είναι πάνω από όλα, δηλαδή την αθλητική εντιμότητα. Δεν το συζητώ αυτό. Υπήρξαν δύο στοχευμένες επιθέσεις σε έναν αθλητή και έναν άνθρωπο που δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, αλλά συγκεκριμένα άτομα αν τα συναντούσα θα εκνευριζόμουν λίγο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου