17 Φεβ 2018

Δυο μη προγραμματισμένες απουσίες στο ντέρμπι με την Τορίνο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι με την Τορίνο, προαναγγέλοντας την επιστροφή του Σέζνι και την απουσία του Μάντζουκιτς λόγω πυρετού.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για το κλίμα απογοήτευσης μετά το 2-2 με την Τότεναμ: «Η Γιουβέντους έχει τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης που είχε και πριν γίνει αυτό το ματς με την Τότεναμ. Σε τεχνικό επίπεδο κάναμε κακό ματς, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είχαμε 55% ποσοστό στις πάσες ενώ συνήθως είμαστε στο 70-75%. Παρ' όλα αυτά, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε και ένα χαμένο πέναλτι. Παρουσιάστηκε σαν τραγωδία αλλά εμείς είμαστε αισιόδοξοι, αν και η Τότεναμ δεν είναι εύκολη ομάδα. Στο Λονδίνο θα είμαστε καλύτεροι όμως. Από εκεί και πέρα, ο πλανήτης Γιουβέντους θα πρέπει να είναι υπερήφανος για όσα κάνει και για όσα έχει κάνει η ομάδα, δεν θα πρέπει να ζει σαν εμμονή το Champions League. Το αφήνουμε στην άκρη τώρα και σκεφτόμαστε μόνο την Τορίνο, έχουμε χρόνο για τη ρεβάνς στο Λονδίνο».

Για το αν θα παίξει ο Μπουφόν αύριο: «Δεν θα παίξει, είχαμε προγραμματίσει ότι δεν θα παίξει σε αυτό το ματς, θα παίξει ο Σέζνι. Ο Τζίτζι θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα».

Για τον Μάντζουκιτς και την 11άδα: «Ο Μάντζουκιτς έχει 38 πυρετό και τον έστειλα σπίτι. Θα παίξουμε με 4-3-3, στο κέντρο θα είναι οι Πιάνιτς-Κεντίρα και ένας ακόμη, θα δω ποιος. Μπροστά θα είναι οι Ιγκουαΐν-Ντάγκλας Κόστα και ένας εκ των Στουράρο, Αλεξ Σάντρο ή Μπεντανκούρ. Ο Μπερναρντέσκι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις χθες, τίποτα σοβαρό, θα είναι στην αποστολή».

Για τον Ντιμπάλα: «Είναι καλά, βελτιώνεται, ίσως δεν μπορεί να παίξει βασικός αλλά μισή ώρα νομίζω ότι την έχει».


Για το ντέρμπι με την Τορίνο: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, είναι το τελευταίο ματς ενός κύκλου με αγώνα κάθε τρεις μέρες και είχαμε καλά αποτελέσματα αυτό το διάστημα. Πρέπει να νικήσουμε, να ξεκουραστούμε την Δευτέρα και από την Τρίτη να επιστρέψουμε όλοι, πλην Κουαδράδο, στις προπονήσεις. Θα αντιμετωπίσουμε μια Τορίνο σε καλή κατάσταση, έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με τον Ματσάρι στον πάγκο της και δεν έχει δεχθεί γκολ εντός έδρας. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα 13 που θα μένουν, με τα 7 εντός έδρας. Για να νικήσουμε αύριο θα χρειαστούν μυαλό, τεχνική και δύναμη. Είναι ένα ντέρμπι που μπορεί να κριθεί από μια στημένη φάση».

Για τα άστοχα πέναλτι της Γιουβέντους: «Αν το σκεφτείτε, η σεζόν μας μπορεί να καθοριστεί από τρία άστοχα πέναλτι. Μπορεί να συμβεί κι αυτό, να χάσεις 2-3 πέναλτι σε μια σεζόν, εμείς δουλεύουμε για να φτάσουμε στον Μάιο και να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους».



3 σχόλια:

  1. Ένας προπονητής που εμπνεει σιγουριά
    Είμαστε μαζί σου
    Forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει να το αποδείξει κιόλας! !με το χωριό την τοτεναμ! !γιατί το κλείσιμο της ομάδας στο 1ο παιχνίδι ήταν ότι πιο τράγικο έχω δει! !stefanos trikala! !only juve! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή