25 Φεβ 2018

Αναταραχή και μεγάλο πρόβλημα στη Γιουβέντους φέρνει η αναβολή του ματς

Η αναβολή του αγώνα με την Αταλάντα μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό πρόβλημα για τη Γιουβέντους στη συνέχεια.

Με τον καιρό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς και η αναβολή της αναμέτρησης με τους μπεργκαμάσκι προφανώς ήταν η σωστή απόφαση, αφού υπήρχε πρόβλημα με την ασφάλεια παικτών ή οπαδών. Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό το ματς πλέον...

Το ιδανικό για τη Γιούβε θα ήταν να παίξει αύριο, μόλις μία μετά το προγραμματισμένο δηλαδή, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού την Τετάρτη Γιουβέντους και Αταλάντα θα κοντραριστούν στη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου.

Με δεδομένο ότι πρέπει να μεσολαβήσουν οπωσδήποτε 48 ώρες από το ένα ματς στο άλλο, δε γίνεται να διεξαχθεί αύριο Δευτέρα ο αγώνας και αυτό είναι πρόβλημα.


Με τους μπιανκονέρι να είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, σε αντίθεση με τη Νάπολι που αποκλείστηκε από παντού για να έχει μόνο ένα ματς την εβδομάδα, είναι σημαντική επιβάρυνση το να μπει τώρα σφήνα σε μια ελεύθερη εβδομάδα το ματς με τους μπεργκαμάσκι.

Η Γιουβέντους θα έχει ένα επιπλέον ματς να δώσει σε μια περίοδο που θα γίνεται ένας πανικός από τα συνεχόμενα ματς σε όλα τα μέτωπα, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται ακόμη πιο βαρύ το πρόγραμμα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τους παίκτες του.


3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω ίσως είναι καλύτερα γιατί θα γυρίσουν και οι τραυματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω λέω πως καλύτερα να παίζαμε, γιατί η Αταλάντα και κουρασμένη και απογοητευμένη θα ήταν λόγω αποκλεισμού από το Europa league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή