3 Φεβ 2018

Φουλ επίθεση στη Γιούβε και στην οικογένεια Ανιέλι από τον Ντε Λαουρέντις

Η Νάπολι έχει αποφασίσει να παίξει φουλ επίθεση κατά της Γιουβέντους, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για την οικογένεια Ανιέλι.

Το έχουμε αναφέρει και σε άλλα κείμενα ότι στον ιταλικό νότο έχουν αποφασίσει να αλλοιώσουν και την πραγματικότητα αν χρειαστεί, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι βομβαρδίζουν συνεχώς επικοινωνιακά για την ευνοημένη Γιουβέντους, την στιγμή που τα σφυρίγματα τα παίρνουν αυτοί. Οπως έγινε και στο πρόσφατο ματς με την Μπολόνια, όπου ο Κουλιμπαλί έκανε χέρι-πέναλτι στο 1-1 αλλά ο διαιτητής όχι απλά δεν το έδωσε αλλά δεν πήγε καν στο VAR...

Παρ' όλα αυτά, οι Ναπολιτάνοι προσπαθούν επικοινωνιακά να ξεσηκώσουν τους πάντες κατά της Γιουβέντους, για την οποία ο Ντε Λαουρέντις είπε στη Gazzetta dello Sport: «Ανήκει στην πιο ισχυρή οικογένεια της Ιταλίας, η οικογένεια Ανιέλι είναι η πιο δυνατή για περισσότερο από ένα αιώνα. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα σχέσεων και το πώς αυτές μπορούν σιωπηλά να επηρεάσουν καταστάσεις. Αυτό είναι αλήθεια σε κάθε επίπεδο».

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Νάπολι είπε ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στο ματς του Allianz Stadium αλλά από τους τραυματισμούς και τα διαιτητικά λάθη (τα οποία συχνά είναι υπέρ της ομάδας του) και όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Γιουβέντους δεν θέλει το VAR, απάντησε: «Ξέρετε πώς λειτουργεί ο κόσμος».

1 σχόλιο:

  1. Απλα μας υπενθυμιζει καθε φορα ποσο μικροτερη ομαδα εχει. και μονο που ασχολειται μαζι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή