1 Μαρ 2018

Το ρεκόρ που έγινε, το ξεχωριστό ρεκόρ που έρχεται και μια… ποινή που μπορεί να φέρει γούρι

Η Γιουβέντους είναι στον τελικό του Coppa Italia, έκανε ήδη ρεκόρ και πάει για ακόμη ένα, έχοντας και την... γούρικη τιμωρία.

Οι μπιανκονέρι έκαναν και δεύτερη νίκη επί της Αταλάντα και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και του φετινού κυπέλλου. Είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που οι Τορινέζοι προκρίθηκαν στον τελικό και ισοφάρισαν την επίδοση των Ρόμα και Ιντερ από το 2005 ως το 2008.

Το βασικό ρεκόρ, πάντως, της ημέρας είναι το γεγονός ότι πρόκειται για την 18η πρόκριση της Γιούβε σε τελικό Coppa Italia και αυτό είναι ρεκόρ για ιταλική ομάδα, ενώ η Κυρία θα επιχειρήσει να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα -από τις σοβαρές ποδοσφαιρικά χώρες πάντα- με τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις κυπέλλου!


Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ήδη... ενδείξεις ότι αυτό θα γίνει, αφού η γούρικη απουσία λόγω καρτών είναι και φέτος γεγονός! Τόσο το 2015, όσο και το 2016 αλλά και το 2017 απουσίαζαν παίκτες από τον τελικό λόγω τιμωριών (Μαρκίζιο και Μοράτα το '15, Μπονούτσι το '16, Πιάνιτς το '17) και το ίδιο θα γίνει και τώρα, με τον άτυχο να είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μετά την κάρτα που πήρε στη ρεβάνς με την Αταλάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου