27 Μαρ 2018

Οι ώρες έναρξης του νέου Champions League και μία αλλαγή στις… αλλαγές των παικτών

Η UEFA ανακοίνωσε ότι από την επόμενη σεζόν θα επιτρέπεται και... 4η αλλαγή στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για την οποία δεν είμαστε και σίγουροι ότι ξέρει τι κάνει όποτε αποφασίζει να επέμβει, έκανε γνωστό ότι θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές από τη νέα σεζόν σε Champions και Europa League.

Η πιο σημαντική από τις αποφάσεις που πάρθηκαν, είναι ότι από του χρόνου οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν και 4η αλλαγή, αλλά μόνο στην παράταση των νοκ-άουτ αγώνων. Από εκεί και πέρα, οριστικοποιήθηκε ότι οι ώρες έναρξης των αγώνων του Champions League θα είναι πλέον οι 19:55 (δυο ματς κάθε Τρίτη και Τετάρτη) και 22:00 (όλα τα υπόλοιπα) ενώ υπάρχουν άλλες δύο αλλαγές.


Στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ οι φιναλίστ θα μπορούν να δηλώσουν 23 αντί για 18 παίκτες, ενώ οι ομάδες θα μπορούν επίσης να δηλώσουν μέχρι και τρεις νέους παίκτες για τη φάση των νοκ-άουτ, όταν μπορούν να κάνουν αλλαγές στη λίστα με τους παίκτες που δηλώνουν όταν αρχίζουν οι όμιλοι.


1 σχόλιο:

  1. Ευνοεί το πιο ολοκληρωμένο ροστερ και τους κακούς προπονητές που δεν ξέρουν να κάνουν εσωτερική αλλαγή ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του παίχτη ώστε να αλλάξουν σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή