27 Μαρ 2018

Μια ιδιαίτερη αναφορά των Ισπανών στη Γιούβε του Αντρέα Ανιέλι

Τα ματς με την Ρεάλ πλησιάζουν και στην Ισπανία η Γιουβέντους μπαίνει στο προσκήνιο, με αναφορές ακόμη και στο σήμα της.

Σε μία εβδομάδα οι μπιανκονέρι θα υποδεχθούν τους Μαδριλένους στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και στην ισπανική πρωτεύουσα ανεβάζουν ρυθμό. Οχι μόνο με την εξάντληση των εισιτηρίων της ρεβάνς σε χρόνο-ρεκόρ, αλλά και με τις αναφορές στον τοπικό Τύπο.

Η AS, για παράδειγμα, ασχολείται με το σήμα της Γιούβε και τη λογική του κλαμπ συνολικά, αναφέροντας ότι η Γιουβέντους με τις κινήσεις της σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι θα είναι για πάντα στην ελίτ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η μαδριλένικη εφημερίδα στέκεται σε όσα έχουν γίνει επί προεδρίας Αντρέα Ανιέλι, δηλαδή η είσοδος στο νέο γήπεδο, το φιλόδοξο πρότζεκτ της Continassa και το ξενοδοχείο στο οποίο αναφερθήκαμε πρόσφατα, κλείνοντας με το νέο σήμα.


Για αυτό, η AS γράφει ότι μπορεί αρχικά να μην προκάλεσε καλή εντύπωση στους οπαδούς της Γιουβέντους αλλά πλέον το έχουν αποδεχθεί, συμπληρώνοντας ότι γενικά οι ουδέτεροι το βλέπουν ως ένα επιτυχημένο βήμα του κλαμπ, αφού έχει καταφέρει να γίνεται viral με την παραμικρή αφορμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου