24 Μαρ 2018

Ενας αγαπημένος παίκτης και κύριος σε όλα του ενδέχεται να φύγει το καλοκαίρι από τη Γιούβε

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπάνε περισσότερο οι Γιουβεντίνοι αυτή την στιγμή, ενδέχεται να φύγει το καλοκαίρι.

Στο ματς με την Μπαρτσελόνα είχαμε δει ακόμη και coreo αφιερωμένη σε αυτόν. Οπως σε κάθε ματς ακούμε συνθήματα και βλέπουμε συνεχώς χειροκροτήματα σε κάθε προσπάθεια του. Είτε είναι επιτυχημένη είτε όχι, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι δίνει πάντα το 100%, βάζοντας την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Κάτι που αποδεικνύει με το να παίζει σε άλλη θέση για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς, για τον οποίο ο λόγος, διανύει την τρίτη του χρονιά στη Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία. Μπορεί οι μπιανκονέρι, όπως και ο ίδιος, να μην συζητούσαν καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του στην Κίνα πέρυσι, αλλά για το καλοκαίρι τα δεδομένα μπορεί και να έχουν αλλάξει.

Ο Κροάτης έχει αρχίσει και βγάζει κούραση, αφού «θυσιάζεται» σε κάθε ματς για τους συμπαίκτες του, ενώ αρχίζουν να υπάρχουν κάποιοι ψίθυροι, όχι από το κλαμπ, για το γεγονός ότι έχει πιάσει ταβάνι και δεν μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο από όσα έχει δώσει στη Γιούβε σχεδόν τρία χρόνια τώρα.


Και όσο οι Κινέζοι επιμένουν να ενδιαφέρονται, τόσο θα αυξάνονται οι σκέψεις για πώληση, στο μυαλό των Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι.

Στο κάτω-κάτω, δεν αποκλείεται και ο ίδιος ο Μάριο να γίνει πιο διαλλακτικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Κίνα, κάτι που δεν ήθελε ούτε να ακούει πέρυσι, αφού θα έχει περάσει και το Μουντιάλ, στο οποίο ήθελε οπωσδήποτε να είναι. Δεν αποκλείεται, επομένως, να θέλει κι αυτός να... αράξει από την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου