24 Μαρ 2018

Η εικόνα που έκανε share ο Ντιμπάλα και άρεσε σε όλους στη Γιουβέντους

Like με νόημα; Οπως και να έχει, μια επιλογή του Πάουλο Ντιμπάλα στα social media άρεσε στους Γιουβεντίνους.

Ο Αργεντίνος είναι ξανά στο μάτι του κυκλώνα, αυτή τη φορά λόγω των όσων είπε ο Χόρχε Σαμπαόλι για το ενδεχόμενο αποκλεισμού του από την αποστολή της αλμπισελέστε για το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ξανά τη στήριξη της Γιούβε και του κόσμου της. Και την έχει.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Πάουλο έχει την ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά με τη Γιουβέντους και ένα share που έκανε σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, βασικά ένα σκίτσο, άρεσε σε όλους.


Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, άλλωστε, από την στιγμή που ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστώ στο σκίτσο είναι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.



Ο άλλος, όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι ο Ντιμπάλα, ο οποίος πήρε τα θετικά σχόλια των Γιουβεντίνων για το share που έκανε.

2 σχόλια:

  1. Δεν το έπιασα αυτό: για ποιον λόγο να αποκλειστεί αυτός ο παιχταράς απ΄την Εθνική; Τόσους καλύτερους έχει εν έτει 2018 η Αργεντινή; Πάλι την ιερή αγελάδα Μέσσι θα καλέσουν;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, ο προπονητής του στην εθνική είπε μεταξύ άλλων πως είναι με το 1,5 πόδι εκτός Μουντιάλ γιατί δε βλέπει αυτά που θα ήθελε.

      Διαγραφή