2 Μαρ 2018

Ό,τι πιο ακραίο έχει γραφτεί για το μέλλον του Μπουφόν και θα χαλάσει τη σχέση του με τους οπαδούς

Είναι δυνατόν ο Τζίτζι Μπουφόν να συνεχίσει για ακόμη δύο χρόνια αλλά σε άλλη ομάδα και όχι στη Γιουβέντους;

Οι μπιανκονέρι δεν θα ήθελαν να είναι θέμα αυτή την στιγμή το μέλλον του αρχηγού, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει πει αρκετές φορές ότι τέτοιου είδους συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της σεζόν και όλοι να συγκεντρωθούν στους στόχους της ομάδας τώρα. Επειδή ο Μπουφόν είναι Μπουφόν, όμως, πάντα θα υπάρχουν συζητήσεις, αναλύσεις και σενάρια για αυτόν. Και ορισμένα σενάρια θα μοιάζουν και εξωφρενικά.

Οπως για παράδειγμα αυτό που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στην Αγγλία και θέλει τον Τζίτζι να αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ...


Είναι αρκετοί οι σχολιαστές και αναλυτές της Premier League που καλούν τους «ρεντς» να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Μπουφόν και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν για συμβόλαιο δύο χρόνων. Οχι μόνο θα φύγει από τη Γιούβε στα... γεράματα (κάτι που δεν έκανε νέος) αλλά θα πάει και σε μια ομάδα που οι οπαδοί που τον λατρεύουν μόνο με άσχημα την έχουν συνδέσει!

Εμείς να υπενθυμίσουμε, απλά, ότι ο ίδιος ο Τζίτζι έχει πει φέτος, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ότι ή θα συνεχίσει στη Γιούβε για άλλον ένα ή δύο χρόνια, ή θα σταματήσει το καλοκαίρι. Αλλο ενδεχόμενο δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου