1 Μαρ 2018

«Οταν ήμουν στην άλλη πλευρά έλεγα κι εγώ τις δικαιολογίες των χαμένων»

Ο Μεχντί Μπενάτια έχει περάσει και από την Ρόμα, οπότε μπορεί να πει -χωρίς περιστροφές μάλιστα- ποια είναι η διαφορά.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους δέχθηκε ερωτήσεις από τον Μπλες Ματουιντί, στον οποίο στη συνέχεια έκανε αυτός ερωτήσεις, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη. Μπενάτια και Ματουιντί αναφέρθηκαν στην προσαρμογή τους στο Τορίνο, στη δύναμη της ομάδας και όλα τα σχετικά, μέχρι που κάποια στιγμή ο Μπενάτια μίλησε για το πώς βλέπουν οι άλλοι τη Γιούβε και πώς την αμφισβητούν, εξηγώντας πώς έβλεπε κι αυτός τα πράγματα και πώς τελικά αυτά είναι.

«Στην Ιταλία ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ένα πράγμα, ρωτάνε συνεχώς για ποιο λόγο η Γιουβέντους νικάει συνεχώς, χωρίς όμως να αναρωτιούνται πώς δουλεύουμε. Το ξέρω καλά γιατί αρχικά ήμουν στην άλλη πλευρά, όταν ήμουν στη Ρόμα. Οταν έβλεπα ότι η Γιούβε νικούσε, έλεγα: "Ναι, αλλά δεν παίζει καλά. Νικάει πάντα γιατί ο διαιτητής...". Αυτές, τελικά, είναι οι δικαιολογίες των χαμένων», είπε ο Μπενάτια και πρόσθεσε.


«Οταν βλέπεις όμως πώς δουλεύουν όλοι στη Γιουβέντους, τη σοβαρότητα με την οποία δουλεύουμε όλοι, καταλαβαίνεις ότι εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε αποτελέσματα. Υποχρεωμένοι».

«Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά, είναι και ο τρόπος με τον οποίο αντιδράς στα δύσκολα. Η Γιουβέντους κυριαρχεί στην Ιταλία χάρη σε αυτό. Ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πόσο και πώς δουλεύουμε, θα έπρεπε να είναι μαζί μας καθημερινά για να καταλάβουν», συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου