28 Μαρ 2018

Παίκτη από την Ιντερ φέρεται να βλέπει η Γιούβε για τη θέση του Λιχτστάινερ

Αν δεχθούμε τα σημερινά ρεπορτάζ, τότε η Γιουβέντους μπορεί να κινηθεί για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που φέτος αγωνίζεται στην Ιντερ.

Το όνομα του Ζοάο Κανσέλο ακουγόταν για τη Γιούβε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα αποκτούσε κι άλλο δεξί μπακ, μετά τον Ματία Ντε Σίλιο. Τελικά οι μπιανκονέρι αποφάσισαν να μην κάνουν κάτι τέτοιο και έτσι ο Πορτογάλος κατέληξε στους νερατζούρι ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Αυτή η οψιόν αγοράς είναι που μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα, αφού η Ιντερ θα πρέπει να δώσει 35 εκατ. ευρώ ως τις 31 Μαΐου στη Βαλένθια για να κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή τον 23χρονο Πορτογάλο και τα ρεπορτάζ λένε ότι δυσκολεύεται. Οι Κινέζοι της Suning, αυτοί που κάποτε παρουσιάζονταν έτοιμοι να παρασύρουν τη Γιουβέντους, έχουν αποφασίσει να κινηθούν πολύ λιτά και το τελευταίο 48ωρο κυκλοφόρησαν φήμες για Κανσέλο και Γιούβε.


Αυτές οι φήμες έγιναν και ρεπορτάζ σήμερα στην πολιτική Corriere della Sera, όπου γράφουν πως οι μπιανκονέρι παρακολουθούν την υπόθεση και αν η Ιντερ όντως κάνει πίσω, θα μπουν δυνατά στο θέμα και θα ποντάρουν στις άριστες σχέσεις με τη Βαλένθια για να κάνουν δικό τους τον 23χρονο Ζοάο Κανσέλο, σαν αντικαταστάτη του Στέφαν Λιχτστάινερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου