28 Μαρ 2018

Ή παίζει ο Μαρκίζιο ή κλείνει ένα κεφάλαιο

Οι επιλογές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την 11άδα στα δύο προσεχή ματς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον ενός παίκτη.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της και μάλιστα με δύο πολύ μεγάλα ματς στο Allianz Stadium: Με τη Μίλαν το βράδυ του Σαββάτου με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της Serie A, με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League.

Από το δεύτερο ματς, αυτό με τους Μαδριλένους, θα απουσιάσει ο Μίραλεμ Πιάνιτς λόγω τιμωρίας και η λογική λέει, τουλάχιστον αυτό περιμένουν οι Ιταλοί, ότι ο Αλέγκρι στο ματς με τη Μίλαν θα έχει βασικό όχι μόνο τον Πιάνιτς (αφού δεν θα παίξει με τη Ρεάλ) αλλά και αυτόν που προορίζεται για αντικαταστάτης του την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να πάρει ένα σχετικό ρυθμό. Να μην μπει, δηλαδή, κατευθείαν κόντρα στο κέντρο της Ρεάλ έπειτα από διακοπή πρωταθλήματος.


Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημείο-κλειδί... Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Κλαούντιο Μαρκίζιο περιμένει να δει ποιες θα είναι οι επιλογές του Αλέγκρι για το αρχικό σχήμα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αν ο Principino μείνει εκτός -γιατί το τελευταίο 24ωρο παίζει πολύ το όνομα του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ- τότε ουσιαστικά θα το πάρει απόφαση, γράφει η Gazzetta dello Sport, ότι το κεφάλαιο Γιουβέντους έκλεισε και το καλοκαίρι θα ζητήσει να αποχωρήσει, κατά πάσα πιθανότητα για να πάει στις ΗΠΑ.


1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι θα παιξει με Μίλαν αντί του ματουιντι και την τρίτη δεν θα αγωνιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή