31 Μαρ 2018

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Ρεάλ απέναντι στη Γιουβέντους

Το βασικό πλεονέκτημα που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης για το ματς με τη Γιουβέντους, φαίνεται στους σημερινούς αγώνες πρωταθλήματος.

Η ισοπαλία με τη Σπαλ ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για τους μπιανκονέρι. Οχι μόνο επειδή πρόκειται για μια πολύ αδύναμη ομάδα ή επειδή χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί στη μάχη του τίτλου, αλλά γιατί επηρεάζει και τους αγώνες με τη Ρεάλ.

Με τη διαφορά από τη Νάπολι να είναι μόνο δύο βαθμοί, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι υποχρεωμένος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα κόντρα στη Μίλαν. Δεν μπορεί, δηλαδή, να ξεκουράσει κανέναν πριν το ματς της Τρίτης, το οποίο αναμένεται πολύ δύσκολο και πολύ απαιτητικό.

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ έχει τη δυνατότητα να ξεκουράζει στο σημερινό παιχνίδι με την Λας Πάλμας τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Τόνι Κρος, Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος και Ισκο, ενώ είναι τιμωρημένος ο Καρβαχάλ. Πέντε βασικότατοι παίκτες των μερένγκες θα είναι εντελώς ξεκούραστοι για την αναμέτρηση της Τρίτης, απέναντι σε μια Γιούβε που θα έχει και τις απουσίες των Πιάνιτς και Μπενάτια.


Καλύτερες οι προϋποθέσεις, θεωρητικά πάντα, για τους Μαδριλένους, αλλά από την άλλη είναι και πολύ καλό το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να ξεκουράσει κανέναν, γιατί αυτό σημαίνει ότι -σε αντίθεση με τη Ρεάλ- είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Απλά, αν η Νάπολι δεν έκανε τέτοια πορεία φέτος, οι μπιανκονέρι θα ήταν πολύ πιο χαλαροί τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου