31 Μαρ 2018

Διχάζει τους οπαδούς της Γιούβε η υποδοχή στον Μπονούτσι

Λίγες ώρες πριν το ματς με τη Μίλαν και κανείς δεν είναι σίγουρος για το πώς θα υποδεχθούν οι Γιουβεντίνοι τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η μεταγραφή του σε άλλη ιταλική ομάδα και ειδικά το γεγονός ότι έγινε και αρχηγός της από την πρώτη μέρα, δεν άρεσε σε κανέναν. Αντιθέτως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Μπονούτσι άκουσε πολλά, στα social media, για αυτή την εξέλιξη, με δεδομένες όλες τις δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα.

Στη συνέχεια υπήρχε χαρά για τα άσχημα αποτελέσματα της Μίλαν και τις πολύ κακές δικές του εμφανίσεις, για να έρθει ακολούθως, όσο προχωρούσε η σεζόν, η αδιαφορία.


Και τώρα για πρώτη φορά Γιούβε και Μπονούτσι θα βρεθούν αντιμέτωποι και μάλιστα στο Τορίνο, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν να δουν ποια θα είναι η αντίδραση των τιφόζι.

Από χθες, πάντως, στα social media έχουν ανοίξει πολλές συζητήσεις ανάμεσα σε Γιουβεντίνους για το πώς θα πρέπει να είναι η υποδοχή στον Μπονούτσι, χωρίς να υπάρχει μια άποψη που να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Τα ενδεχόμενα είναι τρία πάντως: Εντονες αποδοκιμασίες, χειροκρότημα ή απλά αδιαφορία;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου