20 Μαρ 2018

Το πεντάλεπτο που είναι αρκετό για να σε πιάσουν στη Γιούβε και να σου ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα

Πριν λίγους μήνες είχαμε γράψει ότι ο Πολ Πογκμπά δεν ξύπνησε για να πάει στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στη Γιουβέντους;

Για να είμαστε ακριβείς, σύμφωνα με όσα είχαμε διαβάσει τότε στα αγγλικά Μέσα, άνθρωπος της Γιουνάιτεντ πήγε στο σπίτι του Γάλλου χαφ, τον ξύπνησε και στη συνέχεια αυτός ετοιμάστηκε και πήγε στο προπονητικό κέντρο, χωρίς να έχει κάποια τιμωρία από τον Ζοσέ Μουρίνιο ή το κλαμπ.

Στο Τορίνο, πάντως, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το κάνει, ή αν το έκανε αποκλείεται να μην είχε καμία ποινή. Και αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από την ατάκα του Μπλες Ματουιντί, όταν ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για τις διαφορές που ενδεχομένως να υπάρχουν στην κουλτούρα της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν.


«Να φέρω ένα παράδειγμα; Οταν ήμουν στην Παρί κάποιες φορές δεν πήγαινα καν στο γυμναστήριο (εννοεί στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου). Στη Γιούβε, αντιθέτως, αν αργήσεις πέντε λεπτά, έρχονται, σε παίρνουν και σου ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα», εξήγησε ο Γάλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου