20 Μαρ 2018

Η απάντηση του Μαρότα για το αν θα έφερνε τον Σάρι στη Γιούβε

Θα προχωρούσε ποτέ σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι για τον πάγκο της Γιουβέντους ο Μπέπε Μαρότα;

Ο προπονητής της Νάπολι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους Γιουβεντίνους. Εχει την καθολική αναγνώριση τους για τη δουλειά που έχει κάνει στους Παρτενοπέι και την ομάδα που έχει φτιάξει, αλλά ταυτόχρονα τον κράζουν ή τον ειρωνεύονται στα social media για το γεγονός ότι ψάχνει πάντα δικαιολογίες.

Οπως και να έχει, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Σάρι θα μπορούσε να είναι ιδανικός για τη Γιούβε, όπως δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν το αντίθετο. Κάπως έτσι, σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Μαρότα ρωτήθηκε για τον προπονητή της Νάπολι και συγκεκριμένα για το αν θα προχωρούσε σε συμφωνία για τη Γιούβε με ένα χαρακτήρα σαν τον Σάρι.


«Πιστεύω πως ο Σάρι έχει αποδείξει αυτά τα χρόνια την ποιότητα του. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που κυκλοφορούν, από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τα χαρακτηριστικά του και πρέπει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον που βρίσκεται. Οταν επιλέγεις τον προπονητή, υπολογίζεις και κάποια άλλα πράγματα, παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι ο Σάρι είναι μία από τις πιο όμορφες προπονητικές εκπλήξεις στην Ιταλία και όχι μόνο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, από εκεί και πέρα το πού θα πάει, αν θα μείνει ή όχι στη Νάπολι, είναι δικό του θέμα», ήταν η απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου