9 Μαρ 2018

Ο Ποκετίνο από Γιουβεντίνος, το παίζει… Ναπολιτάνος

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έγινε συμπαθής στους Γιουβεντίνους πριν τα ματς με την Τότεναμ και τώρα έγινε... Ναπολιτάνος.

Ο Αργεντίνος προπονητής των Λονδρέζων κέρδισε την συμπάθεια των οπαδών της Γιούβε όσο πλησίαζαν τα δύο ματς, αφού δήλωσε ότι είναι οπαδός των μπιανκονέρι από πιτσιρικάς και μάλιστα εξήγησε και το γιατί. Ολα καλά ως εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ποκετίνο δεν μοιάζει και τόσο Γιουβεντίνος στη νοοτροπία, αφού τα έριξε στη διαιτησία για τον αποκλεισμό!

Ο προπονητής της ομάδας που σώθηκε στο 17’ από τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Ντάγκλας Κόστα ενώ στο 90’ είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει επειδή ο βοηθός δεν είδε το... 1,5 μέτρο οφσάιντ του Κέιν, έχει παράπονα από τη διαιτησία! Και μάλιστα τα εξέφρασε με πολύ άσχημο τρόπο...

«Η Γιουβέντους μας έδωσε ένα σοβαρό μάθημα σε ό,τι αφορά το πώς επηρεάζεις τον διαιτητή. Η φάση με τον Ντάγκλας Κόστα είναι μια φάση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, αν και στο ποδόσφαιρο στο τέλος οι αποφάσεις των διαιτητών ισοσκελίζονται. Είδαμε το πώς επηρέαζαν τον διαιτητή τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά από αυτή τη φάση, όσο και στο ημίχρονο αφού είδα τους Αντρέα Ανιέλι και Μπέπε Μαρότα στον χώρο των αποδυτηρίων να περιμένουν τον διαιτητή», είπε ο Ποκετίνο, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιολογήσει το επώνυμο του.


«Poco» σημαίνει λίγος/λίγο, «pocchetino» σε ελεύθερη μετάφραση είναι ο... πολύ λίγος. Οι Γιουβεντίνοι, πάντως, θεωρούν ότι έγινε λίγο (pocchetino) Ναπολιτάνος ή Σάρι με τα παράπονα του και τον τρολάρουν στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου