8 Μαρ 2018

Δίκασε κόσμο ο Ντιμπάλα που προετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, ο Πάουλο Ντιμπάλα συμπεριφέρεται όπως πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η σεζόν του Αργεντίνου είναι περίεργη. Το ξεκίνημα της ήταν μαγικό, με συνεχόμενα γκολ, χατ-τρικ, τρελές επιδόσεις, συγκρίσεις με τον Μέσι κλπ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, η αποθέωση άρχισε να γίνεται μουρμούρα ή κριτική κι εκεί που πήγε να ξαναπάρει τα πάνω του με τα δύο γκολ στη Βερόνα, ήρθε ο τραυματισμός στο πρώτο ματς του 2018.

Ο Ντιμπάλα έμεινε εκτός για 40 μέρες, επέστρεψε ως αλλαγή με Τορίνο, Αταλάντα και μπήκε στην 11άδα με την Λάτσιο. Γκολάρα στο 93' και νίκη τίτλου. Βασικός τέσσερις μέρες μετά με την Τότεναμ. Αψογη εκτέλεση στο 67' και πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Πάουλο είναι φανερό ότι δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του, ότι δεν έχει αποκτήσει ξανά ρυθμό, ότι δεν είναι στο 100% από όλες τις απόψεις.


Εκεί θες να ξεχωρίσει ο μεγάλος παίκτης όμως. Στην περίοδο που δεν είναι και η καλύτερη του, να μπορεί να γίνεται καθοριστικός για την ομάδα του. Και ο Ντιμπάλα μέσα σε ένα 4ήμερο... δίκασε κόσμο σε Ρώμη και Λονδίνο. Και έτσι πρέπει να κάνει ο Αργεντίνος. Να μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια ενέργεια, με μια φάση, ακόμη και όταν δεν είναι στο 100% ή στην καλύτερη του μέρα. Τότε θα είναι πραγματικά έτοιμος για να γίνει ηγέτης της Γιουβέντους. Γιατί ακόμη δεν είναι. Και το ξέρει και ο ίδιος.

1 σχόλιο: