18 Μαρ 2018

Αγριο κράξιμο σε Αλεξ Σάντρο: Πουλήστε τον τώρα που μπορούμε να πάρουμε κάποια χρήματα

Την ημέρα που οι Γάλλοι γράφουν για την Παρί Σεν Ζερμέν, οι Γιουβεντίνοι κράζουν τον Αλεξ Σάντρο και αναπολούν τον... Πάολο Ντε Τσέλιε!

Η ισοπαλία με την Σπαλ το βράδυ του Σαββάτου δεν άρεσε σε κανέναν στις τάξεις της Γιούβε, αλλά δεν υπάρχει και κάποιος πανικός. Τόσο επειδή η ομάδα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, όσο κι επειδή κάποια στιγμή το σερί νικών θα σταματούσε. Δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση, φυσικά, να σταματήσει με αντίπαλο την... Σπαλ, αλλά έγινε και δεν αλλάζει τώρα.

Οπως και να έχει, για τη Γιουβέντους ήταν μια ήσυχη Κυριακή, αφού το μόνο θέμα που υπάρχει ουσιαστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος παίρνει και όρκο 100% ότι είναι αλήθεια, είναι τα γαλλικά δημοσιεύματα για τον Αλεξ Σάντρο και την Παρί Σεν Ζερμέν. Κατά σύμπτωση, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ είναι και αυτός που μονοπωλεί τις συζητήσεις των Γιουβεντίνων στα social media μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Συζητήσεις, οι οποίες έχουν ατάκες σαν κι αυτές που παραθέτουμε και δείχνουν το κλίμα που υπάρχει για τον Αλεξ Σάντρο, τον οποίο όλα τα ιταλικά ΜΜΕ «δείχνουν» σήμερα ως τον χειρότερο μιας κακής Γιούβε στο ματς με την Σπαλ.

Ας δούμε, ενδεικτικά, κάποια από τα σχόλια των οπαδών της Γιουβέντους για τον Βραζιλιάνο...


«Σας παρακαλούμε διοικούντες τη Γιούβε, πουλήστε τον Αλεξ Σάντρο τώρα που μπορούμε να πάρουμε πίσω κάποια χρήματα και ξαναπάρτε τον Ρόμουλο...».

«Ο Μάντζουκιτς δεν είναι σε καλή φόρμα, κανείς δεν το αρνείται... Δεν μου φαίνεται όμως ότι ο Αλεξ Σάντρο κάνει καλή σεζόν, το αντίθετο... Και ίσως είναι ο χειρότερος του ρόστερ σε ό,τι αφορά την προσφορά φέτος».

«Ο χθεσινός ήταν ο χειρότερος Αλεξ Σάντρο από την ημέρα που ήρθε στη Γιουβέντους. Είναι εντυπωσιακή η... μη εξέλιξη αυτού του ποδοσφαιριστή, δεν μπορεί να ντριμπλάρει κανέναν».

«Πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να συνέλθει ο Αλεξ Σάντρο, αλλιώς είναι καλύτερα να φωνάξουμε ξανά τον Παολίνο Ντε Τσέλιε για τα προσεχή ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου