19 Μαρ 2018

Μήνυμα Ιγκουαΐν στους επικριτές του: Χαιρετίσματα σε όλους όσοι με κριτικάρουν…

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι ξανά στην εθνική Αργεντινής και στέλνει χαιρετίσματα σε όσους του κάνουν συνεχώς κριτική.

Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τον φορ της Γιουβέντους αφού οι εμφανίσεις του είχαν ως συνέπεια να μείνει στον πάγκο για 2-3 ματς από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και εκτός εθνικής Αργεντινής από τον Χόρχε Σαμπαόλι. Με τη δουλειά του, όμως, ο Γκονσάλο άλλαξε το κλίμα και την άποψη όλων, με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να βρίσκεται (ξανά) στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Ελπίζω να αξιοποιήσω στο μάξιμουμ αυτή την ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να απολαύσω αυτή την στιγμή, επιστρέφω έπειτα από απουσία έξι μηνών, πράγμα που σημαίνει ότι δούλεψα καλά όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να πείσω τον Σαμπαόλι και να είμαι στην αποστολή για το Μουντιάλ», είπε ο Ιγγκουαΐν μιλώντας στην ιστοσελίδα της αργεντίνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου ρωτήθηκε αν τον επηρέασε θετικά και το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας σε λίγους μήνες, για να απαντήσει: «Ναι, το να γίνεσαι μπαμπάς σε αλλάζει, σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό».


Στο τέλος των δηλώσεων του, πάντως, ο Γκονσάλο είχε ένα μήνυμα και για όσους τον κριτικάρουν συνεχώς: «Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, όχι να μιλάω. Χαιρετίσματα σε όλους όσοι με κριτικάρουν και ελπίζω να είναι χαρούμενοι, γιατί εγώ είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου