16 Μαρ 2018

Με τη Ρεάλ η Γιουβέντους, όλα τα ζευγάρια του Champions League

Τη Ρεάλ θα βρει στο δρόμο των «8» του Champions League η Γιουβέντους.

Η Κυρία του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καλείται να πετάξει έξω τους Ισπανούς και να συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε αυτό το στάδιο εύκολα ή δύσκολα ματς δεν υπάρχουν και οι μπιανκονέρι που είναι μέσα και στους τρεις τίτλους, ψάχνουν μόνο ένα: την πρόκριση στον ημιτελικό. Forza Juve!


Τα ζευγάρια:
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα-Ρόμα
Σεβίλλη-Μπάγερν Μονάχου
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι

8 σχόλια:

  1. Χωρίς να θέλω να κάνω προβλέψεις, Real και Barcelona, αν δείτε την ιστορία, σε ομίλους και διπλά ματς τους έχουμε πελάτες. Στους τελικούς είναι που πάνε όλα στραβά!
    fyi: Καλύτερα όχι κουβέντες για εκδικήσεις και κρύα πιάτα και συναισθηματισμούς. Με τέτοιο σκεπτικό καταλήγεις ότι "μας το χρωστάει η ιστορία" το Τσάμπιος Λιγκ κι άλλα τέτοια, κι απλά καταλήγεις να χάνεις έναν ακόμα τελικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι για λυπηση πραγματικα ολοι αυτοι που μας εχουν "ξεγραμενους" απο την αλλη εχουμε ξεσκιστει στα γελια με τα σχολια των "προφητων" στα αθλητικα σαιτ τυπου γκαζετα..τεσπα...fino alla fine!!! #together

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει με του πελάτες παιζουμε. Ανετα στους 4. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύσκολη κλήρωση αλλά πιστεύω ότι μπορούμε την πρόκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε διπλά παιχνίδια πιστεύω είμαστε καλύτεροι λόγω διαχείρισης αποτελεσμάτων
    Πολύ καλύτερη ομάδα εμείς από άποψη προπονητών
    Πολύ πιο ολοκληρωμένη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών η ρεαλ
    Μπορούμε να το πάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς για αλλά μια φορά η κλήρωση ειναι δυσκολη για εμάς.
    Έλεος με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα,κάθε φορά σβηστά στην τετραδα.
    Τώρα για την διπλη αναμετρηση με την Ρεάλ δεν είμαι αισιοδοξος,λόγω του ότι το CL ειναι ο μονος στοχος τον οποιο κυνηγαει η Ρεαλ και εμείς σε σχέση με άλλες χρονιες τέτοια χρονική περίοδο δεν είμαστε το ίδιο φορμαρισμενοι.
    ΑΛΛΑ Γιουβέντους είσαι και ειναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς του περσινού τελικου. Να δουμε και σε τι φεγγαρι θα είναι και ο Μαξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αντίπαλος που ήθελα. Όχι για εκδίκηση και λοιπά φαιδρά...
    Απλά θεωρώ ότι παίζοντας μαζί τους, είναι η μόνη ευκαιρία να ξορκίσουμε το φάντασμα του Κάρντιφ που, κακά τα ψέματα, το νιώθει η ομάδα γύρω της από τον Ιούνη μέχρι και σήμερα...

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός την Ρόμα και την Σεβίλη η αντίπαλος που ήθελα. Ο κάτοχος δεν πάει μακριά (εκτός από πέρσι που (έσπασε το ρεκόρ). Υπάρχουν 10 λόγοι που όλα φωνάζουν Γιούβε σ' αυτό το ζευγάρι. Προβλέπω: Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα-Μπάγερν-Σίτι. Οι 3 πρώτες ίδιες πιθανότητες για κούπα. Την έχει και φέτος αυτή η γενιά της Γιουβε την ευκαιρία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή