16 Μαρ 2018

Με δύο σίγουρες απώλειες θα παίξει η Γιούβε κόντρα στη Ρεάλ, χωρίς να υπολογίζονται οι τραυματίες

Η κλήρωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης κάνει ακόμη μεγαλύτερο, θεωρητικά πάντα, ένα πρόβλημα που προέκυψε στους «16» με την Τότεναμ.

Εδώ που φτάσαμε, στους «8» του Champions League, δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις. Ολα είναι θεωρητικά μέχρι να έρθει η ώρα να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο και εκεί να δείξουν ποιες μπορούν να προχωρήσουν και ποιες όχι.

Οταν μιλάμε για επανάληψη του περσινού τελικού, βέβαια, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι μιλάμε για πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τη Ρεάλ, την ξέρουν όλοι. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι δεν θα ήθελε τους Μαδριλένους για αντιπάλους, τόσο επειδή αισθάνονται πιο άνετα από οποιονδήποτε άλλο σε αυτή τη διοργάνωση, όσο κι επειδή έχει χάσει όλους τους άλλους στόχους της και επικεντρώνεται στο Champions League.


Και με αντίπαλο μια ομάδα που έχει πολλή δύναμη στο χώρο του κέντρου, η Γιούβε θα πρέπει να παίξει το πρώτο ματς χωρίς τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στη ρεβάνς με την Τότεναμ. Σημαντικό πρόβλημα... Οπως πρόβλημα είναι και η απουσία του Μεχντί Μπενάτια από το πρώτο ματς, για τον ίδιο λόγο κι αυτός. Δεν φτάνει που έχεις τους τραυματισμούς, πρέπει να παίξεις και το πρώτο ματς με τη Ρεάλ χωρίς βασικό χαφ και στόπερ...

3 σχόλια:

  1. Ευχή που θα λείπει ο Πιάνιτς από αυτό το ματς. Θα την βρει ο Αλέγκρι την λύση. Σοφτ ο Πιάνιτς για τέτοιο ματς, δεν έχει αποβάλει την βιωματική ωρίμανση του στην Ρόμα ακόμα. Τον τελευταίο μήνα είναι σαν χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε να δουμε τι αξιζει ο ρουγκανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στουραρο η αναγέννηση οπως το 2015 στο κεντρο... Οσο για τον Ρουγκανι το εχει χαλαρά απλά προσπαθούν να μην τον κάψουν απο νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή