25 Μαρ 2018

Τα 7 ονόματα που αναφέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι της Γιουβέντους

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει, ειδήσεις επίσης δεν υπάρχουν ουσιαστικά, οπότε η Tuttosport ασχολείται με τα μεταγραφικά.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων ποτέ δεν αρέσει στους οπαδούς. Οπως δεν αρέσει και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχουν τι να γράψουν βασικά, με συνέπεια να... αυτοσχεδιάζουν. Ή να ασχολούνται με μεταγραφικά σενάρια, αραδιάζοντας όσα ονόματα έχουν ακουστεί ή έχουν γραφτεί, ανεξάρτητα από το αν όντως αποτελούν ή όχι μεταγραφικούς στόχους.

Οπως και να έχει, η Tuttosport δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και έτσι σήμερα ασχολείται με μεταγραφικό θέμα, έχοντας στο πρωτοσέλιδο της τα ονόματα των παικτών που κοιτάζουν οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι για την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου. Ονόματα εντός και εκτός Ιταλίας.

Οι «Ιταλοί» είναι οι Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λορέντσο Πελεγκρίνι και Μπρίαν Κριστάντε. Για τον Σάβιτς της Λάτσιο τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα αφού η τιμή του μπορεί εύκολα να ξεπεράσει κατά πολύ τα 100 εκατ. ευρώ, για τον Πελεγκρίνι της Ρόμα φημολογείται ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης (άλλοι λένε στα 25, άλλοι στα 30 εκατ. ευρώ) και για τον Κριστάντε της Αταλάντα τα δημοσιεύματα θέλουν την τιμή του να είναι στα 30-35 εκατ. ευρώ.


Σε ό,τι αφορά τους εκτός Ιταλίας, αναφέρονται τα ονόματα των Εμρέ Τσαν, Αντριέν Ραμπιό, Μούσα Ντεμπελέ και Αααρον Ράμσεϊ. Για τον Τσαν της Λίβερπουλ είναι γνωστά τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για τον Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν υπήρχε ενδιαφέρον πριν δύο χρόνια και δεν αποκλείεται οι Γάλλοι να συζητούσαν ενδεχόμενη πώληση του, για τον Ντεμπελέ της Τότεναμ δεν υπάρχει τίποτα απολύτως προς το παρόν ενώ και για τον Ράμσεϊ της Αρσεναλ ο ιταλικός Τύπος δεν έχει αναφέρει κάποια επαφή προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου