25 Μαρ 2018

Ο Αλέγκρι δε θα κρεμάσει τη Γιούβε και τον Ανιέλι αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο που η αποχώρησή του θεωρείται σίγουρη

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να ακούσει το «όχι» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λόγω του Αντρέα Ανιέλι.

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, ο τοπικός Τύπος επιμένει να αναφέρει ότι ο προπονητής της Γιουβέντους είναι ο Νο1 στόχος του Νασέρ Αλ Κελαϊφί για τον πάγκο της Παρί, με τον Αντόνιο Κόντε να αποτελεί τη Νο1 εναλλακτική επιλογή. Και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι Αραβες θα πρέπει να... ενεργοποιήσουν την επιλογή Κόντε και να αφήσουν στην ησυχία του τον Αλέγκρι.

Οπως αναφέρει η Tuttosport σε σχετικό κομμάτι, ο Μαξ είναι πραγματικά ευτυχισμένος στο Τορίνο και έχει μια ειλικρινή σχέση με τον Αντρέα Ανιέλι. Οπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο προπονητής έχει  κερδίσει την φιλία του προέδρου και έχει δεσμευθεί απέναντι του ότι δεν πρόκειται να τον κρεμάσει. Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα σεβαστεί το συμβόλαιο (εκτός κι αν αποφασίσει ξαφνικά η Γιούβε το διαζύγιο) ή τουλάχιστον θα είναι απολύτως κύριος αν αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή έπειτα από τέσσερα χρόνια στους μπιανκονέρι.


Το «θα είναι απολύτως κύριος» σημαίνει ότι θα ενημερώσει από αρχές Απριλίου ότι σκοπεύει να φύγει, για να έχει όλο τον χρόνο στη διάθεση της η Γιουβέντους ώστε να προγραμματίσει την επόμενη μέρα, αν ξαφνικά αλλάξει άποψη. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, φαντάζουν απειροελάχιστες σήμερα. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι, είναι να πάει η Γιούβε και φέτος στον τελικό του Champions League.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση του Αλέγκρι, ό,τι κι αν γίνει εκεί. Αν το κατακτήσει θα έχει κλείσει με μαγικό τρόπο ο κύκλος του, αν χάσει ξανά δεν θα έχει το κουράγιο -και ενδεχομένως να μην έχει και νόημα, για να τα λέμε όλα- να προσπαθήσει ξανά με τη Γιουβέντους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου