8 Μαρ 2018

Ας θυμηθούμε τι είχε ζητήσει από τον Ιγκουαΐν ο Αλέγκρι

Ενα πράγμα ζήτησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν φέτος. Και δεν πρέπει να έχει παράπονο...

«Δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα βάλει φέτος. Ας βάλει λιγότερα από πέρυσι, ειλικρινά. Αρκεί να τα βάλει εκεί που πρέπει», είχε πει για τον Αργεντίνο φορ ο Μαξ. Δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι ο Γκονσάλο θα βάλει λιγότερα από τα περσινά 32, γιατί είναι ήδη στα 21 και έχει σχεδόν τρεις μήνες μπροστά του, αλλά σίγουρα τα μοιράζει καλύτερα φέτος.

Ο Ιγκουαΐν που δέχεται κριτική αν δεν σκοράρει σε 2-3 σερί ματς, ο φορ που διαβάζει ή ακούει πάντα ότι είναι πρόβλημα για τη Γιουβέντους αν δεν βάζει γκολ σε κάθε αγώνα, φέτος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να καθαρίζει εκεί που πρέπει: Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, Μίλαν, Νάπολι, Τότεναμ μέσα κι έξω. Ειδικά το χθεσινό ματς είναι μια αποθέωση για τον Γκονσάλο, ο οποίος ήταν πιο καθοριστικός από ποτέ.


Γκολ και ασίστ, παίρνοντας έτσι την εκδίκηση του για το χαμένο πέναλτι και την μεγάλη ευκαιρία του πρώτου αγώνα, όταν είχε βάλει δύο γκολ στα πρώτα 8 λεπτά και στο τέλος βγήκε και μοιραίος... Εχοντας κάνει μόλις 1,5 προπόνηση μετά από απουσία 15 ημερών, ο Ιγκουαΐν έδειξε την κλάση του στο Γουέμπλεϊ, κερδίζοντας και αυτή την άτυπη μονομαχία με τον Χάρι Κέιν.

Με τρία γκολ και μία ασίστ, ο «Πιπίτα» καθάρισε την Τότεναμ και συνεχίζει, επιβεβαιώνοντας σε κάθε αγώνα με τις κινήσεις του στο γήπεδο ότι στη Γιουβέντους γίνεται καλύτερος ως ποδοσφαιριστής συνολικά.

1 σχόλιο:

  1. τεραστια ασιστ, τεραστια πωρωση, τεραστια νικη
    παμε κιεβο
    mikex

    ΑπάντησηΔιαγραφή