23 Μαρ 2018

Εχουν ένα σοβαρό λόγο στη Γιουβέντους να βράζουν με τη συμπεριφορά του προπονητή της Αργεντινής

Τα όσα είπε ο Χόρχε Σαμπαόλι για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ουσιαστικά οριστικοποίησαν ότι δεν πωλείται.

Τα λόγια του προπονητή της εθνικής Αργεντινής ήταν δυνατό χαστούκι για τον άσο της Γιουβέντους. Γιατί είναι όντως δυνατό χαστούκι να μαθαίνεις ουσιαστικά από Μάρτιο ότι δεν θα είσαι στην αποστολή για το Μουντιάλ, ακούγοντας μάλιστα τον προπονητή να σε μειώνει δημοσίως. Για όποιον λόγο κι αν το έκανε αυτό...

Ο Ντιμπάλα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν είναι ο μόνος που ενοχλήθηκε από τη δημόσια τοποθέτηση του Σαμπαόλι. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ενοχλήθηκαν και οι άνθρωποι της Γιουβέντους, από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τους συμπαίκτες του Πάουλο μέχρι και τον Μπέπε Μαρότα ή τον Πάβελ Νέντβεντ, επειδή δεν περίμεναν ότι ο Σαμπαόλι θα έλεγε τέτοια πράγματα δημοσίως.

Επισήμως, η ενόχληση αφορά στο γεγονός ότι ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής βγαίνει να κάνει δηλώσεις και μειώνει δημοσίως τον άσο της Γιούβε, τις ικανότητες του. Ανεπισήμως, λέμε εμείς, με τα λόγια του ο Σαμπαόλι και κυρίως αν τα κάνει πράξη, αν δηλαδή όντως αφήσει εκτός αποστολής για το Μουντιάλ τον Πάουλο, αυτό που θα καταφέρει σίγουρα -γιατί για τα αγωνιστικά της ομάδας του θα τα δούμε όλα στα γήπεδα της Ρωσίας- θα είναι το να ρίξει κατά πολύ την τιμή του Ντιμπάλα.


Αυτό, όπως το καταλαβαίνουμε εμείς τουλάχιστον, σημαίνει ένα πράγμα: Αν η Γιουβέντους έχει στο μυαλό της να πουλήσει κάποια στιγμή τον Αργεντίνο ή αν ο Αργεντίνος έχει στο μυαλό του να ζητήσει κάποια στιγμή μεταγραφή, αυτό αποκλείεται να γίνει αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση, με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα, ο Μαρότα να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση για πώληση ενός ποδοσφαιριστή που θα έχει υποστεί τόσο μεγάλο πλήγμα στον τομέα του marketing και της τιμής του.

Ο,τι κι αν γράφουν, επομένως, οι Ισπανοί ή οι Αγγλοι, δεν θα πρέπει να το παίρνουμε στα σοβαρά, εκτός κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω. Με τον Ντιμπάλα εκτός Μουντιάλ, όμως, μοιάζει (σχεδόν) απίθανο κάτι τέτοιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου