16 Μαρ 2018

Νέντβεντ: Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα, αν και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς

Ο Πάβελ Νέντβεντ εκπροσώπησε τη Γιουέντους στην κλήρωση του Champions League και αναφέρθηκε στις δυσκολίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα του στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Mediaset ο αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι.

- Είναι διαφορετικές οι δύο ομάδες σε σχέση με τον τελικό του Κάρντιφ;
«Θα δούμε. Θα είναι δύο όμορφα παιχνίδια, συναντάμε τους δυνατούς που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο δύο σερί χρονιές. Είναι καλά, με εντυπωσίασαν στο ματς του Παρισιού με την Παρί, θα είναι δύο πολύ δύσκολα αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε η Γιούβε».

- Θα επηρεαστείτε ψυχολογικά από το Κάρντιφ;
«Δεν πιστεύω, είναι δύο διαφορετικά ματς. Εκεί ήταν ένα παιχνίδι μία κι έξω. Τώρα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, έχουμε δύο παίκτες τιμωρημένους για τον πρώτο αγώνα αλλά νομίζω πως θα αρχίσουμε από το 0-0 και θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα, αν και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς, είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

- Πάτε με μπροστάρηδες Ιγκουαΐν-Ντιμπάλα;
«Πιστεύω πως κάνουν πολύ καλή, σημαντική σεζόν. Είναι σημαντικοί για τη Γιουβέντους και θέλουν να είναι και για την εθνική Αργεντινής, είμαι χαρούμενος από την απόδοση τους. Για τον Ντιμπάλα θέλω να πω ότι από αυτόν εξαρτάται να γράψει την ιστορία της Γιουβέντους και όχι μόνο, την ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τον είδα πολύ επαγγελματία το τελευταίο διάστημα και αυτό με κάνει αισιόδοξο, μόνο να βελτιωθεί μπορεί».

- Αλλάζει κάτι με τους δύο αγώνες;
«Αυτοί είναι συνηθισμένοι στο ένα ματς, μία κι έξω, το είδαμε και στον τελευταίο τελικό. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν χωρίς δυσκολίες. Σε δύο ματς έχουμε θεωρητικά περισσότερες πιθανότητες από ό,τι σε ένα, αλλά επαναλαμβάνω ότι οι δυσκολίες θα είναι πολύ μεγάλες».

- Η Γιούβε βγαίνει ενισχυμένη από την πρόκριση επί της Τότεναμ;
«Η Γιουβέντους είναι σε μια καλή περίοδο, όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι σε καλή φόρμα και το είδαμε στο πρωτάθλημα και με την Τότεναμ. Η αλήθεια είναι ότι στο Λονδίνο υποφέραμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δείξαμε την εμπειρία μας, είχαμε και την παλιά φρουρά όπως πρέπει. Σημασία έχει ότι έχουμε φτάσει στον Μάρτιο και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, όπως θέλαμε να είμαστε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ως τώρα σεζόν μας».


- Η Ρεάλ δεν έχει άλλους στόχους πλην του Champions League, αυτό μπορεί να επηρεάσει;
«Σίγουρα. Αυτοί είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο Champions League και φάνηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο, εμείς προφανώς είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε περισσότερες δυσκολίες βέβαια γιατί δίνουμε μάχες σε όλα τα μέτωπα. Από την μία αυτό είναι καλό και το κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ταυτόχρονα αυτό για τους ποδοσφαιριστές ή για το κλαμπ. Πιστεύω, όμως, ότι είμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτή το σημείο της σεζόν, την τελική ευθεία ουσιαστικά».

- Πόσο θα μετρήσουν οι απουσίες των τιμωρημένων Πιάνιτς και Μπενάτια στο πρώτο ματς;
«Αυτή είναι ακόμη μία δυσκολία για το πρώτο παιχνίδι, είναι δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς. Αν μου δώσετε λίγο χρόνο ακόμη θα βρω άλλες 10 δυσκολίες, αλλά ξεκινάμε από το 0-0 και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου