21 Μαρ 2018

Συγκρατημένη αισιοδοξία με Αλεξ Σάντρο για τα ματς φωτιά που έρχονται

Μάλλον θετικά, αν και δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι, είναι τα νέα για τον Αλεξ Σάντρο, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Την Τρίτη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε καλά νέα για τον Τζόρτζιο Κιελίνι αλλά δεν μπορούσε να τα χαρεί επειδή στη Βραζιλία ανακοίνωναν ότι ο Αλεξ Σάντρο ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της εθνικής ομάδας και επιστρέφει στο Τορίνο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ όντως επέστρεψε, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και το συμπέρασμα που προκύπτει από το ιατρικό δελτίο της Γιούβε είναι μάλλον θετικό. Αυτό το αναφέρουμε γιατί η ενημέρωση των μπιανκονέρι τονίζει πως επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχουν ενοχλήσεις και ότι από σήμερα αρχίζει αποθεραπεία, χωρίς να αναφέρεται -όπως συμβαίνει συνήθως, όταν υπάρχει πρόβλημα- διάστημα απουσίας.


Μένει να φανεί αν όντως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ο Σάντρο θα είναι διαθέσιμος για Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης με την επανέναρξη των αγώνων ή αν υπάρχει πιο σοβαρό πρόβλημα αλλά δεν έχει γίνει γνωστό. Γενικά, πάντως, ηρεμία βλέπουμε να επικρατεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου