21 Μαρ 2018

Αυτά έγιναν στο ρεστοράν που βρέθηκε ο Ντιμπάλα και ο Σιμεόνε

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επέστρεψε νωρίτερα από το προγραμματισμένο στο Τορίνο, ξεκαθαρίζοντας και κάποια πράγματα για τις... Ατλέτικο και Ρεάλ.

Τα ισπανικά ΜΜΕ το έδωσαν και πάλι το ρεσιτάλ τους αυτές τις ημέρες, με αφορμή το ταξίδι του Αργεντίνου στη Μαδρίτη, γράφοντας αρχικά για την Ρεάλ και μετά για την Ατλέτικο, βασίζοντας το αυτό στο γεγονός ότι δείπνησε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε σε ρεστοράν της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική και διαρρέει στα ιταλικά ΜΜΕ από το περιβάλλον του Ντιμπάλα, ο οποίος ήταν σήμερα στο Τορίνο και πήγε μάλιστα και στο Βινόβο, αν και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για πρωί Πέμπτης, σε μια κίνηση ουσιαστική και συμβολική. Ουσιαστική επειδή ο Πάουλο δείχνει τη διάθεση που πρέπει για έξτρα δουλειά, συμβολική επειδή έτσι δείχνει ότι είναι συγκεντρωμένος μόνο στη Γιούβε και όχι στα μεταγραφικά σενάρια.

Αυτά άλλωστε, όπως προαναφέραμε, τα αποδομεί το περιβάλλον του Αργεντίνου με όσα διαρρέει. Και τα όσα διαρρέει, είναι τα εξής: Ο αδερφός και μάνατζερ του Πάουλο δεν ταξίδεψε μαζί του στη Μαδρίτη αλλά παρέμεινε στο Τορίνο. Αν το ταξίδι είχε το παραμικρό μεταγραφικό ενδιαφέρον, δεν θα ήταν μαζί του ο μάνατζερ του; Επίσης, σε ό,τι αφορά το περίφημο δείπνο με τον Σιμεόνε, από το περιβάλλον του Ντιμπάλα ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρχε κανένα τέτοιο δείπνο.


Αντιθέτως, όπως τονίζουν, ο Πάουλο ήταν στο εστιατόριο με δύο κολλητούς του που πήρε μαζί του σε αυτό το ταξίδι, ενώ ο Σιμεόνε δειπνούσε με τις κόρες του. Κάποια στιγμή τα βλέμματα τους διασταυρώθηκαν, συνειδητοποίησαν ότι είναι στο ίδιο ρεστοράν και ο Ντιμπάλα σηκώθηκε και πήγε στο τραπέζι του -συμπατριώτη του- Σιμεόνε για να τον χαιρετήσει ενώ συζήτησαν για ένα 10λεπτο για την αγωνιστική δράση που περιμένει τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό ήταν όλο...

1 σχόλιο: