29 Μαρ 2018

Μετά το σενάριο για Παρί και Πιάνιτς, ιταλικό σάιτ γράφει για ανταλλάγματα

Μετά το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, έχουμε τώρα δημοσίευμα και για υποψήφια ανταλλάγματα.

Την Τετάρτη η Corriere della Sera έγραψε ότι οι Γάλλοι έχουν κάνει πρόταση με διπλασιαμό των ετήσιων αποδοχών του στον Βόσνιο χαφ της Γιουβέντους, στην οποία φέρονται να ετοιμάζονται να προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά των μπιανκονέρι, φυσικά, δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο γιατί δεν υπάρχει και τίποτα χειροπιαστό, αλλά οι Ιταλοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα.



Ετσι, το Calciomercato μπήκε στη διαδικασία να αναφέρει ποιοι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν θα ενδιέφεραν τη Γιούβε για αντάλλαγμα ή ανταλλάγματα (μαζί με λεφτά), αν προχωρούσε το θέμα Πιάνιτς. Και τα ονόματα που αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα είναι τα εξής: Του επιθετικού μέσου Γιούλαν Ντράξλερ που ήταν πολύ κοντά στους μπιανκονέρι το 2015, του μέσου Αντριέν Ραμπιό που παρακολουθούσε η Γιουβέντους στο παρελθόν, του αριστερού μπακ Λαϊβίν Κουρζάβα και του κεντρικού αμυντικού Πρεσνέλ Κιμπέμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου