12 Μαρ 2018

Χάνει την ψυχραιμία του ο Σάρι: Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τη Γιουβέντους

Το γκολ του Ντιμπάλα στη Λάτσιο τελικά «σκότωσε» τη Νάπολι και η επιβεβαίωση ήρθε χθες βράδυ, μέσα και από τις αντιδράσεις του Μαουρίτσιο Σάρι.

Είχε φανεί από το 2-4 της Ρόμα στο Σαν Πάολο, ότι οι παρτενοπέι τελείωσαν ψυχολογικά μετά τη νίκη της Γιούβε στη Ρώμη, βασικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη. Χθες βράδυ, με το 0-0 κόντρα στην Ιντερ στο Μιλάνο, επιβεβαιώθηκε ότι η Νάπολι κολλάει... Και λίγα λεπτά μετά την λήξη, όταν ήρθε η ώρα των δηλώσεων, αυτό φάνηκε και από τον εκνευρισμό του Σάρι.

Αρχικά ο προπονητής των παρτενοπέι είπε ότι «δεν είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, είμαστε η 5η δύναμη της Ιταλίας. Η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα, κερδίζει για έξι χρόνια, αν νικάει πάντα αξίζει χειροκρότημα, εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε» και λίγο μετά, στη Mediaset, όταν ρωτήθηκε ξανά για τους μπιανκονέρι, είπε ότι «δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τη Γιουβέντους» και έφυγε...


Δεν είμαστε οπαδοί της Νάπολι, δεν θα επηρεαστεί σε κάτι η ψυχολογία μας από το αν θα καταφέρει ποτέ ή όχι να αποκτήσει τη νοοτροπία της μεγάλης ομάδας, αλλά θέλουμε απλά να το σημειώσουμε για ακόμη μία φορά: Οσο στη Νάπολι δεν γίνονται κακοί με τους εαυτούς τους, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να κατακτήσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου