12 Μαρ 2018

Σαδίστρια η Γιούβε, δεν αφήνει τους αντιπάλους της ούτε να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασε χθες στο γήπεδο η Ιντερ τα 110α γενέθλια της. Στέλνοντας τη Γιούβε στην κορυφή της Serie A.

Την Παρασκευή, πριν τρεις μέρες δηλαδή, οι νερατζούρι έγιναν 110 ετών και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι «εορτασμοί» γίνονται στο αμέσως επόμενο ματς, αν φυσικά αυτό είναι εντός έδρας. Οταν επί τρεις μήνες, βέβαια, πας από το κακό στο χειρότερο, μάλλον δεν έχεις και πολύ όρεξη για γιορτές αλλά οι Ιντερίστι το χάρηκαν χθες στο γήπεδο.

Μαζί τους το χάρηκαν και οι Γιουβεντίνοι, αφού η ομάδα από το Μιλάνο κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Νάπολι, γκρεμίζοντας την από την κορυφή. Και στέλνοντας εκεί τους μπιανκονέρι, οι οποίοι έχουν και ένα ματς λιγότερο.


Είναι σαδιστικό πάντως να γιορτάζει την ιστορία της ομάδας σου στέλνοντας τον αντίπαλο πιο κοντά σε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Παρεμπιπτόντως, επειδή μέχρι και τον Δεκέμβριο διαβάζαμε διάφορα στις ιταλικές εφημερίδες για το δυνατό ρόστερ των νερατζούρι, ο Σπαλέτι είπε χθες ότι «όλοι μιλάτε για την ποιότητα της ομάδας αλλά εγώ δεν βλέπω πολλή ποιότητα»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου