30 Μαρ 2018

Η ατάκα του Αλέγκρι για τον Μπονούτσι που προκάλεσε εντύπωση και ίσως αλλάζει τα όσα νομίζαμε έως τώρα

Μία ατάκα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου για τον Λεονάρντο Μπονούτσι προκάλεσε εντύπωση.

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και μαζί άρχισαν και οι συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή. Ο Μαξ ρωτήθηκε για διάφορα θέματα, έδωσε τις αναμενόμενες απαντήσεις στα περισσότερα, δεν έδειξε να ασχολείται με όσα γράφουν οι Ισπανοί για τον Πάουλο Ντιμπάλα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, για να τεθεί κάποια στιγμή στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους το κεφάλαιο Μπονούτσι.

Ο Αλέγκρι κι εδώ ακολούθησε το... πρωτόκολλο, λέγοντας ότι ο Ιταλός αμυντικός έδωσε πολλά στη Γιούβε αλλά και πήρε πολλά, συμπληρώνοντας πως έκανε μια επαγγελματική επιλογή κι αυτό είναι όλο. Και αμέσως μετά πρόσθεσε την εξής φράση: «Δεν περίμενα ότι θα πάρει αυτή την απόφαση...».

Ο Μπονούτσι στις δηλώσεις του όλους αυτούς τους μήνες, όταν αναφέρεται στην αποχώρηση από τη Γιουβέντους, ουσιαστικά λέει ότι ήταν πολλά μαζεμένα και κάποια στιγμή αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Αλέγκρι, όμως, λέει κάτι άλλο.


Θυμόμαστε ότι λίγες μέρες πριν γίνει η μεταγραφή στη Μίλαν, ο Μαξ έλεγε ότι ο Μπονούτσι θα είναι ουσιαστικά ο επόμενος ηγέτης των αποδυτηρίων της Γιουβέντους και τώρα επαναλαμβάνει ότι του προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του να φύγει.

Με λίγα λόγια, ο ένας λέει ότι ήταν αναμενόμενο ενώ ο άλλος ότι ήταν έκπληξη. Δύσκολο, επομένως, να ισχύουν τα λόγια και των δύο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου