13 Μαρ 2018

Ο παράγοντας της Γιούβε που δέχτηκε το σκληρότερο πρέσινγκ

Η ανακοίνωση απομένει για να επιβεβαιωθεί ότι η Γιουβέντους θα συνεχίσει με την ίδια διοίκηση.

Πριν λίγο καιρό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι θα είναι και του χρόνου ο προπονητής των μπιανκονέρι, εκτός κι αν γίνουν καταστροφές ως το τέλος της σεζόν. Γράφαμε τότε, πριν κάποιες μέρες, ότι με το «καταστροφές» ο Αλέγκρι εννοούσε το να υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή στη διοίκηση, γιατί κατά τα λοιπά η Γιούβε δεν θα καταστραφεί αν ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς τίτλο έπειτα από την εξαετία που έχει προηγηθεί.

Αυτές οι καταστροφές δεν θα έρθουν, λοιπόν, αφού υπάρχει ήδη συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων όλων στη διοίκηση. Δηλαδή, βασικά, των Μπέπε Μαρότα, Φάμπιο Παράτιτσι και Πάβελ Νέντβεντ. Αντρέα Ανιέλι και Τζον Ελκαν τα πάνε καλά, παράπονο από τους άλλους δεν έχουν, λόγο να αλλάξουν κάτι επίσης δεν έχουν και η συμφωνία έχει ήδη επιτευχθεί, πράγμα που σημαίνει ότι απομένουν τα τυπικά (υπογραφές, ανακοινώσεις).


Σύμφωνα με την Mediaset, ο Παράτιτσι ήταν αυτός που δέχθηκε την μεγαλύτερη πίεση από άλλη ομάδα και συγκεκριμένα από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν ενέδωσε στις προτάσεις της, αποφασίζοντας να παραμείνει και να συνεχίσει στη Γιουβέντους τη δουλειά του, την οποία άρχισε το καλοκαίρι του 2010, όταν και ανέλαβε μαζί με τον Μαρότα.

3 σχόλια:

  1. Η Γιουβε ειναι Ίσως η μόνη ομάδα που πιο πολύ πιστεύει σε αυτούς που είναι στα γραφεία πάρα σε αυτούς στο χορτάρι. Και δεν το λέω αυτό επειδή είναι ύπεροπτες αλλά επειδή γνωρίζουν ότι είναι πιο εύκολο να βρεις πόδια πάρα μυαλό. Και έχουν ένα δίκιο. ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ και Μίλαν είχαν διοίκησης που ίσως πότε ξανά δεν θα ξανά δούμε στην ιστορία μας. Με τσαγανό λύκου και πονηριά αλεπούς. Αυτά τα στοιχεία προσπαθούν να περάσουν στον Μέλλοντα CEO ΤΗΕ Γιουβέντους Παρατιτσι . Γι'αυτό άλλωστε δεν έφυγε όταν του προσφέρουν παχουλό μισθό. Γιατί ξέρει ότι στη γιουβε μπορεί να είναι μια ζωή αλλά να έχει και την υποστήριξη μια οικογένειας και να μην είναι απλά υπάλληλος .

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό είναι αυτό που λες. Πράγματι, η Γιούβε επενδύει στα μυαλά όσο λίγοι.

      Βέβαια, οι τίτλοι έρχονται και από τα πόδια. Μην το ξεχνάμε αυτό. Δηλαδή εννοούμε πως το μυαλό θα δημιουργήσει μια ομάδα για να πάει μακριά αλλά στις κρίσιμες στιγμές, το πόδι θα κάνει τη διαφορά.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Α ρε Μαροτα,βλέποντας Τσάμπιονς Λίγκ σήμερα,η μεγαλύτερή μαγκιά δεν ήταν που τον πήρες αυτό τον παίκτη τσάμπα, είναι ότι και τον πούλησες 100φευγα μύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή