13 Μαρ 2018

Η αναγέννηση του Ντιμπάλα οφείλεται σε αυτούς τους λόγους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι αναγεννημένος και σημερινό ρεπορτάζ εφημερίδας εξηγεί το γιατί.

Η σεζόν άρχισε τέλεια για τον Αργεντίνο, ο οποίος σκόραρε συνεχώς με το Νο 10 στην πλάτη αλλά στη συνέχεια η απόδοση του άρχισε να πέφτει, μέχρι που ήρθε και ο τραυματισμός στο πρώτο ματς του 2018 για να τον αφήσει εκτός δράσης για σχεδόν 40 μέρες.

Μετά την επιστροφή του, όμως, είναι ένας άλλος Ντιμπάλα. Πολύ πιο καθοριστικός, κρίνει ματς, προκρίσεις, κάνει τη διαφορά. Κι ας μην έχει πιάσει ακόμη υψηλά στάνταρντ απόδοσης για όλο το 90λεπτο ή έστω για το μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Θα γίνει κι αυτό, με την Corriere dello Sport να στέκεται σήμερα στους λόγους για τους οποίους ο Πάουλο είναι αναγεννημένος. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί, όπως τους αναφέρει η εφημερίδα...

- Δουλειά και δίαιτα. Οπως γράφει η Corriere dello Sport, ο Ντιμπάλα δούλεψε πολύ κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του και συνεχίζει να δουλεύει μετά την επιστροφή του στη δράση ενώ αισθάνεται πολύ καλύτερα από την στιγμή που άρχισε δίαιτα υπό τις οδηγίες του dottor Ποζέρ, ο οποίος έχει αναλάβει και τον Λιονέλ Μέσι.


- Οι παλιοί των αποδυτηρίων. Ο Ντιμπάλα διανύει την τρίτη του χρονιά στη Γιουβέντους. Δεν είναι, επομένως, νέος στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά, ακούει πάντα αυτά που έχουν να του πουν οι παλαιότεροι και το ίδιο έκανε και τώρα. Τα αποδυτήρια είναι με τον Πάουλο, τον στηρίζουν και αυτό τον βοηθάει ψυχολογικά αφού αισθάνεται ότι έχει πάντα τη στήριξη των συμπαικτών του.

- Πιο κοντά διοίκηση και αδερφός-μάνατζερ. Τους προηγούμενους μήνες έγινε θέμα ένα ταξίδι του Μαριάνο Ντιμπάλα, αδερφού και μάνατζερ του Πάουλο, στο Παρίσι. Γενικά η συμπεριφορά του μάνατζερ και όσα φέρεται να έλεγε σε άλλες ομάδες προκάλεσαν οργή στο Τορίνο, αλλά τώρα επανήλθε η ηρεμία. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι σχέσεις της διοίκησης της Γιουβέντους με τον αδερφό-μάνατζερ είναι καλύτερες από ό,τι πριν λίγο καιρό και αυτό βοηθάει και τον Πάουλο στο ψυχολογικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου