26 Μαρ 2018

Το πιο κουφό σενάριο για μεταγραφή του Μπερναρντέσκι

Σημερινό ρεπορτάζ ναπολιτάνικης εφημερίδας ξεπερνάει, κατά πάσα πιθανότητα, ό,τι έχουμε διαβάσει ως τώρα. Εδώ και πολλά χρόνια.

Τα γράφαμε και χθες ότι όταν δεν υπάρχει δράση, όταν έχουν διακοπή τα πρωταθλήματα, οι δημοσιογράφοι... υποφέρουν (λογικό, ως ένα βαθμό) αφού δεν υπάρχει κινητικότητα γενικά. Αυτοί, όμως, κάτι πρέπει να γράψουν και τα μεταγραφικά σενάρια είναι η πρώτη και πιο εύκολη λύση. Να υπάρχει κι ένα όριο όμως...

Στη ναπολιτάνικη Il Mattino, όπως φαίνεται, αυτό το όριο δεν υπάρχει. Γιατί αν υπήρχε, δε θα διαβάζαμε σήμερα ότι οι παρτενοπέι έχουν στόχο να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον... Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.


Ο Μαουρίτσιο Σάρι, λέει, έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη του σε αυτούς τους πρώτους του μήνες στη Γιουβέντους και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει.

Και όπως κλείσαμε το κομμάτι για τα οικονομικά της Μίλαν, έτσι θα κλείσουμε κι αυτό: Χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι εμείς; Εδώ κολλάει το «ούτε μία στο εκατομμύριο» και ας κινδυνεύουμε να εκτεθούμε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου