26 Μαρ 2018

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στη Μίλαν

Το Σάββατο η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν, τα τελευταία νέα της οποίας αφορούν και... κινέζικες κληρονομιές.

Οι ροσονέρι άρχισαν τη σεζόν με όνειρα και μεγάλους στόχους, είδαν από νωρίς ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο πίστευαν, έμειναν πολύ πίσω στη βαθμολογία αλλά τώρα επανέρχονται και δείχνουν να βρίσκουν μια ισορροπία. Αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Το πρόβλημα είναι τα οικονομικά, αφού τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για έρευνα της εισαγγελίας του Μιλάνο για πιθανό ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη διαδικασία αγοράς των μετοχών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τον Γιόνγκχονγκ Λι.

Αμεσα πάντως, αφού αυτή η έρευνα δεν θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, ο κίνδυνος είναι η έλλειψη ρευστού, με τον μεγαλομέτοχο Λι να καλείται να βάλει 10 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την στιγμή που αυξάνονται οι φωνές για την τραγική οικονομική κατάσταση του. Και κάπου εδώ, έρχεται η λύση. Ή μάλλον... αναμένεται η λύση.


Ποια είναι αυτή; Να κληρονομήσει η σύζυγός του! Οπως διαβάζουμε σήμερα σε ιταλικά Μέσα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη της Μίλαν είναι κληρονόμος σε μια πολύ πλούσια οικογένεια και ο Γιόνγκχονγκ Λι περιμένει ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να διοικήσει τους ροσονέρι. Χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο εμείς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου